simdi editörden baktım da keske takımların itibarı ile oynamasaydın cünkü böyle olunca sürekli iyi ftbolcular gelmek istiyor sürekli öneriler geliyor ama maddi durumdan alamıyorsun.
simdi editörden baktım da keske takımların itibarı ile oynamasaydın cünkü böyle olunca sürekli iyi ftbolcular gelmek istiyor sürekli öneriler geliyor ama maddi durumdan alamıyorsun.
Düzeltirim sıkıntı değil. Bu sene ligimize gelen yabancı oyuncuların kalitesi arttığı için bir kaç takımımızın itibarını arttırmıştım. Geri dönüş için teşekkür ederim. Eski seviyesine çekerim tekrardan.
Ne yazık ki hayır. Hepsi bir arada.
Şu anda Ligue 1'i yapıyorum. Yew Yeboah, Adama Traore gibi oyunda yer almayna wonderkidlerde yaratıldı ayrıca. Tüm yeni transferlerin sözleşme uzunlukları ve maaşları birebir yansıtıyorum. Görüp görebileceginiz en güzel yamalardan biri olmak üzere
Yamayı oynayan arkadaşlar varsa profillerde artışa gidilmesini bekledikleri fakat unutmus olabilecegim, ya da göze çarpan hatalar vs. söylerlerse düzeltirim anında.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.