1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

simdi editörden baktım da keske takımların itibarı ile oynamasaydın cünkü böyle olunca sürekli iyi ftbolcular gelmek istiyor sürekli öneriler geliyor ama maddi durumdan alamıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    simdi editörden baktım da keske takımların itibarı ile oynamasaydın cünkü böyle olunca sürekli iyi ftbolcular gelmek istiyor sürekli öneriler geliyor ama maddi durumdan alamıyorsun.
    Düzeltirim sıkıntı değil. Bu sene ligimize gelen yabancı oyuncuların kalitesi arttığı için bir kaç takımımızın itibarını arttırmıştım. Geri dönüş için teşekkür ederim. Eski seviyesine çekerim tekrardan.

Quote Originally Posted by warkion View Post
    Sadece numara bug'ının düzeldiği bir yama var mı dostum?
    Ne yazık ki hayır. Hepsi bir arada.

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    teşekkür ederim dostum eline koluna emeğine sağlık son transfer halini bekliyorum bende Grosskreutz da galatasaraya geliyor efsane bir şey ortaya çıkacak tekrardan teşekkürler
    Şu anda Ligue 1'i yapıyorum. Yew Yeboah, Adama Traore gibi oyunda yer almayna wonderkidlerde yaratıldı ayrıca. Tüm yeni transferlerin sözleşme uzunlukları ve maaşları birebir yansıtıyorum. Görüp görebileceginiz en güzel yamalardan biri olmak üzere

Yamayı oynayan arkadaşlar varsa profillerde artışa gidilmesini bekledikleri fakat unutmus olabilecegim, ya da göze çarpan hatalar vs. söylerlerse düzeltirim anında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri