1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Hybrid View

Vaybe Bizim Tokat Köy Hizmetlerispor Avrupa'ya Açılmış Dikkat Et Çekler Sana Fazla Gelmesin Tokatlı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Vaybe Bizim Tokat Köy Hizmetlerispor Avrupa'ya Açılmış Dikkat Et Çekler Sana Fazla Gelmesin Tokatlı
    Hahaha Tokat ile avrupa da neler yaptığımı çabuk unutmuşsun bakıyorum. Bu arada senin Kırıkkale kariyerinin kapanmasının nedenini öğrenebilir miyim çünkü tam da Tokat Spora karşı kupa maçı yapacağın zaman kapanmış

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hahaha Tokat ile avrupa da neler yaptığımı çabuk unutmuşsun bakıyorum. Bu arada senin Kırıkkale kariyerinin kapanmasının nedenini öğrenebilir miyim çünkü tam da Tokat Spora karşı kupa maçı yapacağın zaman kapanmış
    Valla Daha Oynamadım Bile.

Yanılmıyorsam Ekim Ayındayım Hala. Oynamaya Fırsat Bulamadım Daha O Yüzden İşgal Etmedim Kariyer Alanını

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Valla Daha Oynamadım Bile.

Yanılmıyorsam Ekim Ayındayım Hala. Oynamaya Fırsat Bulamadım Daha O Yüzden İşgal Etmedim Kariyer Alanını
    Yanlış tahmin o zaman

Yanlış tahmin o zaman
    Eğer Oynarsam Tokat - Kırıkkale Sonucunu Sana Süsleyerek PM'de Göndereceğim Bak O Zaman Kırıkkale'nin Gücüne

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Eğer Oynarsam Tokat - Kırıkkale Sonucunu Sana Süsleyerek PM'de Göndereceğim Bak O Zaman Kırıkkale'nin Gücüne
    Yanlız benim Tokat kariyeri de duruyor ama maç yapmak için Kırıkkale diye bir takım hala duruyor mu onu bilemiyeceğim

Nesil
    2014

Yanlız benim Tokat kariyeri de duruyor ama maç yapmak için Kırıkkale diye bir takım hala duruyor mu onu bilemiyeceğim
    ahaahah bu çok iyiymiş
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri