Bak şu yorumda çok iyiValla şuan dalga amaçlı paylaşmıyom komik geldi onun için.
Gs forumlarından alıntı
''Lan bos kagit mi gondermisler harbi.
Guome krizi yasayacam yeminlen. Lan siz nasil adamlarsiniz ya.
Allahim kulup kimlerin elinde. Bakkal emanet edilmeyecek adamlar.
Lan bunlar borclari oduyoruz diye yanlis hesaplara da para yatirir.
İstifa bunun lami cimi olamaz. Belki de 6 ay yuzunden 20 trilyonu cope attilar.
Yok boyle bir olay. ''
Last edited by LaigLeNoiR : 03.Eylül.2015 at 08:32 Reason: no argo alıntı bile olsa
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Ben demedim mi![]()
Harbiden komedi ya![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İstifa. Gelmiş geçmiş en kötü başkan olabilir. Otelci adam kulüp yönetirse olan bu işte. Tüpçüden bi farkı yok. O da Beşiktaş'ı mahvetmişti. Anlamıyor abi bu adamlar spordan. Neden başkan oluyorlar, kafayı yiyeceğim. Bak milyarder olsa eyvallah. Ufak çapta bi otel zincirin var git kal orada. Senin neyine başkanlık. Aidat ödemedigi için listeden atılan bir adamı başkan yaptık. Yazık.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
''Telles neden kiralandigimi bilmiyorum dedi'' çok ilginc gercekten,satilsa anlarim da son dakika kiralamak ne demek![]()
Gross dönünce Yasin'in yerine oynar. Böyle oynayalim. Semih yine saçmalarsa Hakan stoper oynar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Hamza hoca açıklama yaptı Kevin'i, Melo'nun yerine aldık diye. Sanırım onu ortada değerlendirecek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ryan Henk Donk Galatasaray’da - GALATASARAY.ORG
Tabiri caizse ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider Donk'a ! Donk transferi bu yönetimin yapmış olduğu beceriksizlik silsilesinin en tepe noktasıdır. Sözleşmesi bitimine 6 aydan daha az kalmış olan bir fubolcu için 2.5 milyon euroyu oyunda para içinde yüzerken bile vermezler. Yazıklar olsun
steam : aytekin79
Zamanında Aysal yönetimi de Tarık Çamdal için 4.75 MN Euro ödemişti sanırım. Onun da 6 ayı kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu başkanlar şirketlerini de böyle mi yönetiyor acaba çok merak ediyorum. Böyle yönetiyorsalar nasıl batmıyorlar acaba.
Şimdi biz yıl sonu transfer yasağı yiyeceğiz büyük ihtimalle değil mi ? Bu ara transfer döneminde ne yapsak kardır bence ama Donk'a verilen o para çok fazla Aytekin hocanın dediği gibi para içinde yüzerken bile 30 yaşında bir adama 2.5 milyon euro verilmez. Ama olan oldu şimdi onun yanına bu yılı kurtarmak için değil önümüzdeki yılları kurtarmak için 3 yada 4 genç oyuncu almalıyız. Robert Mak ve Sebastien Haller müthiş olur birde kiralık bek oyuncusuyla bu sezonu geçirmeliyiz.
Gelelim ara dönemde imza attırıp yıl sonu takıma katabileceğimiz oyunculara :
. İlk olarak Feghouli'yi ne yapıp edip imza attırmamız lazım. Malum Sneijder yaşlanıyor , Poldi keza öyle.
. Stoper mevkisine yıllarca rahat etmek istiyorsak eğer N'Koulou mükemmel olur. Eğer para ederde yıl sonu satma durumumuz olursa Chedjou yerine de Eder Balanta'yı ücretsiz olarak katabiliriz. ( Martin Caceres ve Roncaglia'nın da sözleşmesi bitiyor. )
. Forvet için Burak ve Umuttan kurtulacağımızı varsayarak Haller'in yanına Kokorin efsane olur. ( Charlie Austin , Osvaldo ve Hrgota da düşünülebilinir. )
. Sağ bek için van der Wiel şuan için önde görünüyor ancak Sam Byram ve John Flanagan gibi iki mükemmel oyuncunun da sözleşmesi yıl sonu bitiyor.
. Kanatlar için ise Carrillo , Zivkovic ve Joell Campbell düşünülebilinir. Bunların yanında yıl sonu Bruma ve Telles de umarım dönecekler.
. Orta alan için ise gelişimsel düşünürsek Vilhena ve Benassi. Direk oynayacak oyuncu için ise Neustadter ve Banega düşünülebilinir.
Bunların dışında Emrah Başsan , Orkan Çınar , Çağlar Söyüncü , Vedat Muriqi , Emre Taşdemir , Oğulcan Çağlayan ve Mahmut Tekdemir alınabilir.
Gidecekler ise ; Burak , Umur , Hamit , Sabri , Chedjou , Dzemaili , JPK , Emre Çolak , Jose ( kiralık ) , Yasin , Olcan , Eray , Koray ( kiralık ) ve Tarıl ( kiralık yada satılık )
Bu sezon için kadro :
Muslera - Denayer , Chedjou , Hakan , Carole - Donk , Selçuk , Sneijder - Podolski, Robert Mak - Haller ( Burak )
Önümüz yıl için kadro :
Muslera - Flanagan , Balanta ( Hakan ) , N'Koulou ( Semih) , Telles ( Carole ) - Selçuk ( Mahmut ) , Banega ( Bilal ) , Sneijder ( Donk ) - Robert Mak ( Bruma ) , Feghouli ( Orkan yada Emrah ) - Haller ( Gelmez de gelirse Kokorin ).
@VankoffNkoulou, Banega, Austin, Zivkovic, Carillo bu tip adamlar buralara gelmez. Yaptığın plan çok güzel ama. O plan ancak FM' de tutar.
Football is simple,but Football Manager is not
Hayaller ne güzel, gerçekler Ryan Donk.
Futbolcu Bilgileri
Spor yazarı Gökmen Özdemir güzel yazmış; ''Mustafa Denizli'nin Galatasaray teşhisleri %100 doğru. Sıra tedavide. Onu da tek başına yapamaz. En büyük sorun 2 yıldır teşhisti!''
Transfer hakkındaki naçizane fikirlerim;
Özellikle Türkiye Kupası maçlarında gözlemlediğimiz yedek futbolcular gerçekten ligde ve Avrupa'da takıma katkı açısından çok yetersiz.
Örneğin, son Karşıyaka maçında Chedjou ve Cenk dışındaki sahadaki futbolcuların hiçbiri Galatasaray futbolcusu değil.(Sonradan oyuna giren Olcan ve Donk da hariç)
Kaldı ki tıpkı Yekta, Aydın, Serdar Özkan, Barış Özbek, Mustafa Sarp (bu örneklerin sayısı çok daha fazla arttırılabilir) Anadolu kulüplerinde bile ilk 11 oyuncusu olamaz.
Sabri gönderilsin iyi güzel de Tarık neden kalıyor? Bu yetenek fakiri, futbol zekası özürlüsü arkadaş Sabri den çok mu az maaş alıyor?
Semih'e çoğu Galatasaraylı gibi güvenim kalmadı. Uygun teklif gelirse gönderilmeli.
Jose ve Emre Çolak yetenekli futbolcular ama alternatif futbolcu için fazla umarsızlar. Özellikle Emre Çolak kaç sezondur takımda ve takıma ne kattı?
Yasin bu sezon herkes için büyük hayal kırıklığı fakat ben bu formsuzluğu bekliyordum. Yasin geçen sezon attığı 4-5 golle kariyerinin en üst noktasını gördü bundan sonra Süper Lig'de sıradan bir futbolcu olabilir.
Burak fiziğiyle öne çıkan bir golcüydü fakat iki ayağından da geçirdiği sakatlıklar haliyle performansını düşürdü. Antalya'daki kampta durumu iyi diyorlar, bekleyip göreceğiz fakat kredisinin tükenmeye bağladığı da bir gerçek.
Umut'u bitiren beklentiyi saçma yerlere koyan Hamza Hamzaoğlu'dur. Adam zihinsel olarak dibe vurdu. Bundan sonra Galatasaray'a fayda sağlamaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Donk gerçekten iyi futbolcu. Fakat şampiyonluk parolasıyla oynayan bir takımda 11in ön liberosu olur mu? Bekleyip göreceğiz..
Linnes hakkında pek fikrim yok. Fazla izlemedim ama Tarık veya Sabri'den çok iyi oynayacağı kesin. Ödenen miktarlar da son derece makul.
Kanat ve forvet takviyesiyle takım çok daha iyi yerlere gelebilir ama Sneijder'in durumu da merak konusu sakatlığı ne durumda acaba...
Transfer hakkındaki naçizane fikirlerim;
Özellikle Türkiye Kupası maçlarında gözlemlediğimiz yedek futbolcular gerçekten ligde ve Avrupa'da takıma katkı açısından çok yetersiz.
Örneğin, son Karşıyaka maçında Chedjou ve Cenk dışındaki sahadaki futbolcuların hiçbiri Galatasaray futbolcusu değil.(Sonradan oyuna giren Olcan ve Donk da hariç)
Kaldı ki bu adamlar tıpkı Yekta, Aydın, Serdar Özkan, Barış Özbek, Mustafa Sarp (bu örneklerin sayısı çok daha fazla arttırılabilir) Anadolu kulüplerinde bile ilk 11 oyuncusu olamaz.
Sabri gönderilsin iyi güzel de Tarık neden kalıyor? Bu yetenek fakiri, futbol zekası özürlüsü arkadaş Sabri den çok mu az maaş alıyor?
Semih'e çoğu Galatasaraylı gibi güvenim kalmadı. Uygun teklif gelirse gönderilmeli.
Jose ve Emre Çolak yetenekli futbolcular ama alternatif futbolcu için fazla umarsızlar. Özellikle Emre Çolak kaç sezondur takımda ve takıma ne kattı?
Sinan ve Koray potansiyelli oyuncular ama daha fazla süre almaları gerekiyor. Bunu Galatasaray'da yapamazlar hem takıma hem de kendilerine zarar verirler.
Jem, Tarık, Eray ivedilikle gönderilmeli.
Yasin bu sezon herkes için büyük hayal kırıklığı fakat ben bu formsuzluğu bekliyordum. Yasin geçen sezon attığı 4-5 golle kariyerinin en üst noktasını gördü bundan sonra Süper Lig'de sıradan bir futbolcu olabilir.
Burak fiziğiyle öne çıkan bir golcüydü fakat iki ayağından da geçirdiği sakatlıklar haliyle performansını düşürdü. Antalya'daki kampta durumu iyi diyorlar, bekleyip göreceğiz fakat kredisinin tükenmeye bağladığı da bir gerçek.
Umut'u bitiren beklentiyi saçma yerlere koyan Hamza Hamzaoğlu'dur. Adam zihinsel olarak dibe vurdu. Bundan sonra Galatasaray'a fayda sağlamaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Donk gerçekten iyi futbolcu. Fakat şampiyonluk parolasıyla oynayan bir takımda 11in ön liberosu olur mu? Bekleyip göreceğiz..
Linnes hakkında pek fikrim yok. Fazla izlemedim ama Tarık veya Sabri'den çok iyi oynayacağı kesin. Ödenen miktarlar da son derece makul.
Kanat ve forvet takviyesiyle takım çok daha iyi yerlere gelebilir ama Sneijder'in durumu da merak konusu sakatlığı ne durumda acaba...
Burak Yılmaz gidiyor.
6 milyon euro + bonuslar Kaynak : Haluk Yürekli
Çakma Kral(zamanında bende dedim ama futbol bu kötü oynarsan,sevilmezsin,üste çıkmaya çalışırsan nefret edilirsin) gidiyor,sırada Golcü var.
Bak mesela Selçuk biraz kendini toparladı,eskisi gibi değil ama yine de oynuyor ama Burak öyle değil,çok çekilmez oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
transfer sezonu başlarken yine gaz verdiler taraftara yok 1 hafta sonra yok önümüzdeki salı yok bilmemne.
transfer sezonu bitti. bir ryan donk ile linnes alındı.
ben galatasarayın son 20 senesini net olarak hatırlayan 30 yaşında bir galatasaray fanatiğiyim, ömrü hayatımda böyle berbat bir yönetim görmedim. (les adnans dahil).
bu sefer tersten de fakslayamadılar .![]()
Sezon sonu şöyle kulübe bir format atsak,yararlı dosyaları bir köşeye saklayıp gereksiz ne var ne yok şöyle bir temizlesek pırıl pırıl yapsak kulübü,ne güzel hayal ama format atmayı bilen olmayınca,format da atılmıyor maalesef.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp