Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 90.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Letonya kazanır

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Euro 2016 A Grubu 7. Maç | Türkiye 1-1 Letonya

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Cenk sakatmıydı? Ya da Milli Takıma seçilmedi mi? Biz bu Umut'a mahkumuz

Cenk seçilmedi Batuhan ve Umut kurtarıcımız onları kesemezdi... Beklerdim ki forma adaleti olsun Oğuzhan oynamalı, Cenk en azından sonradan girmeli, Şener ise Gökhan G.'nin yokluğunda oynamalıydı ayrıca Gökhan T.'yi bu sezon hiç beğenmiyorum düşüş var belki son lig maçında iyi oynadı ancak eski formunda değil çok top kaptırıyor ve kontra yememize sebep olduğu gibi adamda kovalamıyor.

Hollanda maçında hiç umudum yok.

Yorumlara Bakıyorum da Dün Ben Yanlış Maçımı İzledim?

Dünün En Kötüleri Volkan Ş., Caner, Arda idi. Ayrıca Kalede Hiç Top Gelmeyen Volkan B. Artistliğinin Kurbanı Olarak Golü Yedi Ayrıca 3 Pozisyonda da Çok Net Hatalıydı O da Kötülerdendi.

Hakan Ç ve Burak ve Serdar Vasatı Geçemedi. Ozan Hem Vasat, Hemde İyiydi.

Gökhan Töre, Selçuk ve Hakan B. İyilerdendi. Bir Şeyler Üretmek İçin Çabaladılar En Azından.

Genel Anlamda 90 Dakika Boyunca 3-4 Pozisyon Dışında Organize Atak Sergileyemedik Hep Karambole ve Şansa Ataklarla Gol Aradık Ama Golü Doğal Olarak Bulamadık. 3-4 Pozisyonu Eğer 90 Dakikaya Daha Dengeli Bir Biçimde Yayabilseydik Bu Maçtan En Az 3 Farkla Galip Ayrılabilirdik.

Birde Gıcık Olduğum Bir Spiker Yorumu Var ki Arda'yı Bir Ara Oyunun Son Dakikalarında Göklere Çıkardı. Orada Fena Sövdüm Spikere. Takımın Belki de En Şımarık ve En Dağınık Oynayan Top Oynamaktan Aciz Bir Arda Vardı Dün Bunda Maç Oynamamasının Etkisi Büyüktü Yeteneğine Bir Şey Demiyorum Ama Dün En Kötü 4 Oyuncudan Biriydi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gökhan hariç diğerlerine katılıyorum bu takımda Olcay ve Oğuzhan olsaydı en azından Cenk'ide katmayayım hadi net bir galibiyet alırdık ancak Gökhan geçen seneki formundan çok uzak. Maçın uzak ara en iyi adamı Hakan Balta'ydı net 2 tane %100 çıkardı.

Organize atak sergileyememizin nedeni topu hızlı dolaştıramadık topu sağdan sola geçirirken düşünce savunmanın ayarını bozmaktır biz topu sağdan sola geçirene kadar savunmaları ona göre pozisyonunu almış oluyordu hızlı oynayamadık ve oyunumuzu enlemesine, boylamasına genişletip çizgiye inerek doğru dürüst orta açamadı beklerimiz. Bence orta alanın bir yerinde Oğuzhan olmalıydı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Gökhan hariç diğerlerine katılıyorum bu takımda Olcay ve Oğuzhan olsaydı en azından Cenk'ide katmayayım hadi net bir galibiyet alırdık ancak Gökhan geçen seneki formundan çok uzak. Maçın uzak ara en iyi adamı Hakan Balta'ydı net 2 tane %100 çıkardı.

Organize atak sergileyememizin nedeni topu hızlı dolaştıramadık topu sağdan sola geçirirken düşünce savunmanın ayarını bozmaktır biz topu sağdan sola geçirene kadar savunmaları ona göre pozisyonunu almış oluyordu hızlı oynayamadık ve oyunumuzu enlemesine, boylamasına genişletip çizgiye inerek doğru dürüst orta açamadı beklerimiz. Bence orta alanın bir yerinde Oğuzhan olmalıydı.
    Zaten bu bahsettiğin olay tüm Türkiye'nin sorunu, herkes topu ayağına alıp 2-3 kişi çalımlamanın harika futbol olduğunu zannediyor. Arda'yı çok sevsem de bu sebepten dolayı milli takım maçlarında beğendiğimi hatırlamıyorum. Bizim Diego için yapılan eleştirilerin aynısını Arda yıllardır yapıyor(İspanya kısmını çok bilmiyorum, tamamen milli takım görüşüm). Ama Gökhan Töre ayrı bir olay kendini çok açık bir şekilde diğer herkesten üstün görüyor, bu kadar vurdum duymaz top oynanır mı. Takımda birisi topu ayağına alıyor ve Gökhan o adamın dibinde top istiyor. Dün Hakan da beklediğim etkinlikte değildi ama yetersiz görünmemizin asıl sebebi Selçuk'u orta sahada tek bırakıp aynı anda 4 tane ofansif orta saha ile oynamamızdı. Ve o dört oyuncu içerisinde ne kadar çok pozisyon kaçırsa da savunmanın dengesini bozmaya yönelik oynayan tek adam oyundan alındı.

Şu ülkede savunmanın arkasına olsun veya olmasın açık alana boş koşu yapmanın kıymetini ne zaman öğrenicez acaba. Bu yavaşlıkla Letonya'yı bile yenemeyiz işte, takıma isterseniz 5-6 tane Arda koyun gerçek bu. Ayrıca savunmada Hakan hariç tüm oyuncular sıkıntılıydı hep bir tedirginlik yaratıyorlar. Fatih Terim her maç enteresan bir şey yaparak dikkat çekmeye çalışmasa ve bir şablon üzerinde ısrar etse belki de başarılı olurduk ama her seferinde yeni yeni şeyler deniyor bu da futbolumuzun hep aynı yerde sekmesine sebep oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O koşuları en iyi yapan Olcay kendi takımı taraftarlarınca ve diğer takım taraftarlarınca çoğu zaman beğenilmiyor niye çünkü düz bir oyuncu adam geçemez, çalım atamaz ama sezonda sana 10 gol 10 assist ortalama tutturur yaranamaz. Düşünsene Gökhan Töre'nin tekniğiyle Olcay'ın zekası birleşseydi ne olurdu Gökcay :P Türkiye de oynamazdı büyük ihtimal. Mesela örnek vereyim ben Beşiktaşlıyım iddaa ediyorum herzaman Q7 ile Gökhan aynanada kanatlarda oynamaz forvet arkasıda Sosa oynarlarsa (Sosa kesilemeyeceğine göre) cezasahasında çoğalamassın 1inden 1i oynamaması lazım Olcay oynaması lazım ama millet bu Olcay'mı oynicak deyip Olcay'ı beğenmiyor futbol mantığını daha çözemedik. Olcay takım oyuncusudur Gökhan ve Q7 bireyseldir bunlara maç içinde 2 top verirsin 2 side ayrı oynar geri kalan 9 kişiyede 1 top verirsin 9 u ayrı oynar. Ha oynasınlar birşey demiyorum yetenekliler iş yaparlar ancak formsuzken takıma yükten başka birşey olmuyorlar bu durumda Olcay takım oyuncusu olduğundan göze batmaz ve standartta oynasa yararlı olur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri