1 ile 30 arasý toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yamasý (Yabancý Kuralý & Fikstür ve Numara Bug'ýna Çözüm)

Hybrid View

yabancý takýmlarla hazýrlýk maçý düzenlenmiyor. seçenekler Türk takýmlarýndan baþka birþey yok onlarda güçlü olmayan 2. lig takýmlarý

Quote Originally Posted by SarýLaciver1907 View Post
    yabancý takýmlarla hazýrlýk maçý düzenlenmiyor. seçenekler Türk takýmlarýndan baþka birþey yok onlarda güçlü olmayan 2. lig takýmlarý
    Hocam baþka bir tarihi dene. O normalde de var her gün takýmlar uygun olmayabiliyor. Ben Roma'yla hazýrlýk maçý düzenledim mesela bu yamayla.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    türkiye liginde besiktas ile oynuyorum oyuncularýn mac kondisyonlarý düsük oldugunda 21 yas altý tkýma gönderip oynatabiliyorsun ya senin yamada nedense u19 a yollayabiliyorum oyuncularý nadiren de u21 e secebiliyorum. ayrýca sezon ilerledikce ikisinede oyuncu gönderip oynatamýyorum ki mac kondisyonu düsük oyuncum olmasýna ragmen secilemez diyor yastan dolayý sanýrým. bizim ligde bu u21 ler rezerv lig gibi degilmiydi ama oyunun normal datasýyla oynadýgýmýzda bir sorun olmuyor bir kontrol edebilir misin acaba ??
    Bende böyle bir sorun olmuyordu U21 ligi kurallarýna bakayým hemen.

Edit: Yaþla alakalý tamamen. 21 yaþ üstü oyuncularý 21 yaþ altý takýmla maça çýkmalarý için yollayamýyorsun. Gerçektede sanýrým toplamda 3 tane yollanabiliyor. Yansýtmaya çalýþacaðým o 3 kiþilik sýnýrý.

MADDE 10 - FUTBOLCULARIN UYGUNLUÐU

1- 01.01.1994 ile 31.12.1998 tarihleri (bu tarihler dahil) arasýnda doðmuþ amatör ve profesyonel
    futbolcular U21 Liginde oynayabilirler.
    2- U21 Ligi müsabakalarýnda 31.12.1993 ve daha önce doðmuþ en fazla 3 futbolcu oynatýlabilir.
    3- U21 Ligi’nde bu maddenin 1. ve 2. fýkralarýnda yer alan þartlara uymak koþuluyla A takým
    kadrosunda bulunan en fazla 3 yabancý uyruklu futbolcu müsabaka isim listesinde yer alabilir.

Sýfýrdan kural yazdým ve bu sorunu hallettim. Gerçeðe uygun hale getirildi.

Quote Originally Posted by SarýLaciver1907 View Post
    Arkadaþýnda söyledigi gibi tarihlerle ve kulüp itibarýnýzla alakalý. Yabancý takýmlarla hazýrlýk macý oynayamam gibi bir problem yok yani.
    Last edited by Nocna Mora : 06.Eylül.2015 at 16:43
    Football Manager araþtýrmasýnda gözlemlediðiniz eksiklikler ve hatalarý bildirebilirsiniz. Yazdýklarýnýz araþtýrma sorumlularý tarafýndan deðerlendirilecek ve veri tabaný üzerinde gerekli düzenlemeler yapýlacaktýr.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya týklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri