Yeni versiyon ne zaman çıkacak acaba?
Yeni versiyon ne zaman çıkacak acaba?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hiç kimseyi es geçmeden cevap veriyorsun .Emeğine yüreğine sağlık.
Teşekkür ederim1-2 lig transferlerini daha ekleyip güncel versiyonu yayınlarım bir kaç gün içerisinde. Bu arada geri dönüşler devam ederse çok güzel olur. Şimdiden çok yararlı oldular. Dünden bugüne +1000 değişiklik yaptım.
Kendim bir deneme sezonu oynattım sonuçlara göre de oyuncu profillerini gerçeğe daha da çok yaklaştırmaya çalıştım. Kadro dışı kalma olayları, oynatılma olayları, istatistikleri vs... Örneğin Trabzonspor'da tıpkı gerçek hayattaki gibi 4 oyuncu kadro dışı bırakıldı ki bu beni baya memnun etti
Ayrıca özel mesaj ile bir arkadaş belirtmiş. Pavel Savitskiy'in sözleşmesi güncellendi.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.