Hocam elinize saðlýk.
Hocam elinize saðlýk.
denedim fakat sorun ayný. editör data içindeki bütün yamalarý dýþarý çýkartýp kurdum oyunu yine ayný. problem bende mi çözemedim.
Elinize , emeðinize saðlýk.
Eline saðlýk deniyorum hemen
Süper kupa maçý 3 Eylülde oynanýyor niyeyse ? Rakibin belirlenmesi epey sürdü, sonra Fenerle 3 Eylülde oynanacak diye gözüküyor. Yani 2 lig maçý sonra
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliðini kaybettiði zaman üyeler gider, adamlar kalýr. | Pavel Nedved
ellerine saglýk cok güzel olmus..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliðini kaybettiði zaman üyeler gider, adamlar kalýr. | Pavel Nedved
Hocam beþiktaþ avrupa ligine play offdan katýlýyo
Bakýyorum hemen. Klavye hatasýndan kaynaklanmýþ, düzelttim.
Düzeltiyorum.
edit: Kurallarla alakalý yazýlýmsal bir hata olmuþ. Düzelttim.
Buna anlam veremedim. Bu sorunu yaþayan baþka arkadaþlar var mý acaba ? Çözüm olarak steamden oyunun cachesini doðrulamaný önerebilirim. Ya da klasik appdata klasörünü silerek deneyebilirsin. Önceki yamalarla cakýsmadan dolayý oluyor sanýrým.
Ayrýca geri dönüþlerinizle birlikte þu an bir sonraki versiyon için;
- Ahmet Bulut, Jorge Mendes gibi oyuncu temsilcileri oyuna eklendi.
- Callum Gribbin, Brahim Abdelkader Diaz, Chè Nunnely, In-Hyeok Park, Justin Kluivert, Thomas Agyepong, Saviour Godwin, Masaya Okugawa gibi wonderkidler oyuna eklendi.
- Bellerin ve bir çok çýkýþ gösteren diðer oyuncularýn profilinde düzeltmelere gidildi.
- Falcao ve Torres'in CA'larý düþürüldü.
- Orduspor, Mersin, Leeds, Blackburn, Barcelona transfer ambargolarý düzenlendi, düzeltildi.
- Paok'un tüm borçlarý silindi.
- Stamford Bridge'in geniþletme planý oyuna yansýtýldý.
- ÞL ve Avrupa Ligi'ne giden takýmlar tekrar düzenlendi.
- Ziraat Türkiye Kupasý'ndaki galibiyet baþý para ödülleri gerçeðe uygun olarak ayarlandý..
- Sakatlýklar güncellendi.
Last edited by Nocna Mora : 06.Eylül.2015 at 07:27
Football Manager araþtýrmasýnda gözlemlediðiniz eksiklikler ve hatalarý bildirebilirsiniz. Yazdýklarýnýz araþtýrma sorumlularý tarafýndan deðerlendirilecek ve veri tabaný üzerinde gerekli düzenlemeler yapýlacaktýr.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya týklayarak görebilirsiniz.
türkiye liginde besiktas ile oynuyorum oyuncularýn mac kondisyonlarý düsük oldugunda 21 yas altý tkýma gönderip oynatabiliyorsun ya senin yamada nedense u19 a yollayabiliyorum oyuncularý nadiren de u21 e secebiliyorum. ayrýca sezon ilerledikce ikisinede oyuncu gönderip oynatamýyorum ki mac kondisyonu düsük oyuncum olmasýna ragmen secilemez diyor yastan dolayý sanýrým. bizim ligde bu u21 ler rezerv lig gibi degilmiydi ama oyunun normal datasýyla oynadýgýmýzda bir sorun olmuyor bir kontrol edebilir misin acaba ??
yabancý takýmlarla hazýrlýk maçý düzenlenmiyor. seçenekler Türk takýmlarýndan baþka birþey yok onlarda güçlü olmayan 2. lig takýmlarý
Bende böyle bir sorun olmuyordu U21 ligi kurallarýna bakayým hemen.
Edit: Yaþla alakalý tamamen. 21 yaþ üstü oyuncularý 21 yaþ altý takýmla maça çýkmalarý için yollayamýyorsun. Gerçektede sanýrým toplamda 3 tane yollanabiliyor. Yansýtmaya çalýþacaðým o 3 kiþilik sýnýrý.
MADDE 10 - FUTBOLCULARIN UYGUNLUÐU
1- 01.01.1994 ile 31.12.1998 tarihleri (bu tarihler dahil) arasýnda doðmuþ amatör ve profesyonel
futbolcular U21 Liginde oynayabilirler.
2- U21 Ligi müsabakalarýnda 31.12.1993 ve daha önce doðmuþ en fazla 3 futbolcu oynatýlabilir.
3- U21 Ligi’nde bu maddenin 1. ve 2. fýkralarýnda yer alan þartlara uymak koþuluyla A takým
kadrosunda bulunan en fazla 3 yabancý uyruklu futbolcu müsabaka isim listesinde yer alabilir.
Sýfýrdan kural yazdým ve bu sorunu hallettim. Gerçeðe uygun hale getirildi.
Arkadaþýnda söyledigi gibi tarihlerle ve kulüp itibarýnýzla alakalý. Yabancý takýmlarla hazýrlýk macý oynayamam gibi bir problem yok yani.![]()
Last edited by Nocna Mora : 06.Eylül.2015 at 16:43
Football Manager araþtýrmasýnda gözlemlediðiniz eksiklikler ve hatalarý bildirebilirsiniz. Yazdýklarýnýz araþtýrma sorumlularý tarafýndan deðerlendirilecek ve veri tabaný üzerinde gerekli düzenlemeler yapýlacaktýr.
Futbolcu Bilgileri
Yeni versiyon ne zaman çýkacak acaba?
Futbolcu Bilgileri
Hiç kimseyi es geçmeden cevap veriyorsun .Emeðine yüreðine saðlýk.
Teþekkür ederim1-2 lig transferlerini daha ekleyip güncel versiyonu yayýnlarým bir kaç gün içerisinde. Bu arada geri dönüþler devam ederse çok güzel olur. Þimdiden çok yararlý oldular. Dünden bugüne +1000 deðiþiklik yaptým.
Kendim bir deneme sezonu oynattým sonuçlara göre de oyuncu profillerini gerçeðe daha da çok yaklaþtýrmaya çalýþtým. Kadro dýþý kalma olaylarý, oynatýlma olaylarý, istatistikleri vs... Örneðin Trabzonspor'da týpký gerçek hayattaki gibi 4 oyuncu kadro dýþý býrakýldý ki bu beni baya memnun etti
Ayrýca özel mesaj ile bir arkadaþ belirtmiþ. Pavel Savitskiy'in sözleþmesi güncellendi.![]()
Futbolcu Bilgileri
herþey için teþekkürler. 4. yü yükledim oynuyorum sanýrým süper kupa bir sonraki versiyonda düzelecek fb&gs oynuyor bende. bir de þl de uefa seri baþlarýna düzenleme getirmiþti bunun aktarýlmasý yapýlabilir mi acaba.(1. torbada sadece lig þampiyonlarý olacaktý) iyi çalýþmalar
Bir sonraki versiyonda onlarý da düzelttim. Þu anda portekiz ligi'nin transferlerini tamamlýyorum. Ardýndan Championship, 2.Bundesliga, Ligue 2'nin de transferlerini yapacaðým ve yamayý yayýnlayacaðým. 2-3 gün sürebilir bu nedenle. Bu sýrada geri dönüþler devam ederse; özellikle oyuncu profilleriyle ilgili çok daha güzel bir yama olacak elimizde ve Football Manager 2016'ýnýn da kendini bulmasý oyun çýktýktan sonra Mart civarlarýný bulacaðýný düþünürsek bu yama çok uzun bir süre ve belki de her zaman FM 2015 oynarken baþucunda bulundurulabilecek.
Futbolcu Bilgileri
Kolay gelsin![]()
Hocam Danny Welbeck altý ay sahalardan uzak.![]()
Futbolcu Bilgileri
Çok teþekkürler yama için. Yama güncellendiðinde kayýtlý oyunumuza etki ediyor mu?
Teþekkürler.
Futbolcu Bilgileri
Arkadaþlar update FM 2015 için yapýlmýþ en iyi yama olma yolunda ilerliyor.
Geri dönüþlerinizle birlikte þu an bir sonraki versiyon için;
- Ahmet Bulut, Jorge Mendes gibi oyuncu temsilcileri oyuna eklendi. Oyuna gerçekçilik katýldý.
- Callum Gribbin, Brahim Abdelkader Diaz, Chè Nunnely, In-Hyeok Park, Justin Kluivert, Thomas Agyepong, Saviour Godwin, Masaya Okugawa gibi wonderkidler oyuna eklendi.
- Bir çok çýkýþ gösteren oyuncunun profilinde düzeltmelere gidildi. (morata, kondogbia, gonçalo guedes, Renato Sanches, João Carvalho, nelson somedo, bellerin, ramsey, oliver torres, pape souare, bertrand traore vb.)
- Orduspor, Mersin, Leeds, Blackburn, Barcelona'nýn transfer ambargolarý düzenlendi, düzeltildi.
- falcao, cerci, asamoah, torres'in CA'larý ve reputationlarý düþürüldü.
- Paok'un tüm borçlarý silindi. Futbol direktörü oyuna eklendi.
- Stamford Bridge'in geniþletme planý oyuna yansýtýldý.
- ÞL ve Avrupa Ligi'ne giden takýmlar BÝREBÝR yansýtýldý.
- Ziraat Türkiye Kupasý'ndaki final macýnýn ödülleri dolara çevrildi, her turda katýlým parasý ödülü eklendi.
- Sakatlýklar güncellendi.
- Portekiz Süper Ligi'nin ve Ýngiltere Championship'in transferleri tamamlandý.
- Ýtalyan takýmlarýndaki oyuncularýn co-ownership anlaþmalarý gerçege uygun bir þekilde iptal edildi.
- Geleceðin yýldýzlarýndan gösterilen Matt Stevens'ýn deðerleri arttýrýldý.
- Bir diðer wonderkid Edvard Tagseth oyuna eklendi.
- Türkiye u21 liginin kurallarý gerçeðe uygun olarak oyuna yansýtýldý.
Last edited by Nocna Mora : 08.Eylül.2015 at 17:55
Futbolcu Bilgileri
Transfer döneminde Galatasaray'ýn 10 miyon € kar ettiðini unutmayalým . Teþekkürler
Futbolcu Bilgileri