1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Threaded View

Quote Originally Posted by chestter357 View Post
    o mesajdan mersin kalecisine taktığımı düşündüyseniz diyecek bişey yok. önceki mesajda arkadaşın biri mersin kalecisinden bahsettiği için bende onu örnek olarak kullandım ve daha sonra açıkladım. bu tip kısa süreli performansların oyunu yansıtılmasını doğru bulmadğım için sorma gereği duydum.
    Önceki mesajda arkadaşın biri bahsetmiş dediğinz kişide bendim Yanlış anlaşıldıysam k.bakmayın sadece muammer demedim o mesajmda bir sürü isim saydım ve bütün taraftarlarda hem fikir bakın tolgayın profilinede itiraz eden oluyor evet bu gibi kısa sürelide olsa kardeşimizin her hafta bir güncelleme yapmayacağı için var olan 4 haftalık performans tabikide belirleyici olmalıdır tabi bu da sizin görüşünüzdür saygı duyarım

Edit:efemert10 kardeşimiz bana mesaj atmış fakat mesaj kutusu dolu olduğundan burdan cevap veriyorum k.bakmayın kardeşim yeni versiyonun linki iki gün sonraya çıkacak bununla yetkili Nocna Mora saygıdeğer kardeşimizdir ondan bilgi alman daha doğru olur emek büyük talep yüksek hadi inşallah
    Last edited by RvP1907 : 14.Eylül.2015 at 14:44

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri