1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post

Forest ile ilk kapışmamıza önceki maçlardan ders çıkararak. Önemli oyuncularımı yedek bıraktım.
    Sebebi rakip en az 3 oyuncumu her zaman her daim sakatlıyor.

[/CENTER]
    Açıklamalar tamamen hayal ürünüdür Barak'ın oyuncuları hep benim maçlarda benim takımımdan korkup sakatlanma numarası yapıyor ve oyundan çıkıyorlardı.Maçtan sonra bakıyoruz ki hiç bişeyleri yokmuş oyuncular. Böyle yapanların %10 ' gerçekten sakatlanmıştır.Kamuoyuna duyurulur.!!!

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Açıklamalar tamamen hayal ürünüdür Barak'ın oyuncuları hep benim maçlarda benim takımımdan korkup sakatlanma numarası yapıyor ve oyundan çıkıyorlardı.Maçtan sonra bakıyoruz ki hiç bişeyleri yokmuş oyuncular. Böyle yapanların %10 ' gerçekten sakatlanmıştır.Kamuoyuna duyurulur.!!!

ahahaa o da bir bakış açısı

Sezon sonu için hayalini kurduğum kadro bu şekil. Aslında alttaki kadroda bizde olmayan sadece Lamela var. Devre arası girişimlerimizde Tottenham'ı 70'e ikna ettim. Fakat Lamela gelmek istemedi. Sene sonu olası başarı durumumuza göre geleceğini düşünüyorum. Prowse'ye de Chelsea 43 milyon euro + sonraki satıştan % 40 verdi.

Eğer Leon Goretzska'yı alabilseydim. Prowse'yi satardım. Ama Schalke direk 100 Milyon'dan kapıyı açtı.

Lamela'da gelince ileri 3'lümüz Suarez- Messi ve Neymar kadar etkili bir üçlü olacağını düşünüyorum.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri