Astana kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum.
Adettendir skor da vereyim 1-2![]()
steam : aytekin79
Hamza hoca, sonunda Amerika'yı Antep maçında keşfetti. Yasin ve Podolski ters ayakla kanatlarda çok etkiliydi.
En son Benfica maçının istatisikleri bana boş bir takım olmadığı hissi veriyor. Her şeye rağmen rahat olan Astana olacaktır. Kendi evinde tarih yazmak isteyen bir takım olacak Gs'nin karşısında
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Ben çok zorlu bir maç olacak ve kördöğüşü şeklinde geçeceğini düşünüyorum.
İnşallah kazanırız ama bana beraberlik gibi geliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Astana'yı küçümsemezlerse, sabırlı oynarlarsa GS alır
0-1 yada 1-2 kazaniriz bence... sneijderin 1 golu var.
İlk yarı Galatasaray 1 - 0 Astana.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Astana 2. yarıda tek kale oynuyor.
Derken 1-1
1-2 skor oynamistim... diyecek kelime yok semihide al git hamza hoca gs hocasi olamazsin asla
Maç nasıl 2-2 bitti ?.İzleyenler söyleyebilir mi? Bir gerçek ki Türk takımları anlamalı artık bu işler sadece para ile olmuyor
Böyle rezillik olmaz ya.Sürpriz bir puan kaybına lafımız yok, ama bu kadar ''rezil'' bir şekilde oynadıkları için bu sinirim.Koskoca Galatasaray'ı ne hale getirdiler...
Maçı Astana sonuna kadar hak etti.Keşke onlar kazansaydı.
Semih'i stoper olarak izlemek tam bir işkence.
Üzülmüyorum artık maçlara, bu sene takımı bile izlemiyorum zaten; ŞL maçı diye bakayım dedim işte. Yine aynı tas aynı hamam. 1 puana şükretmek lazım. Anadolu takımlarından daha kötü bir takımla oynanan maçta 1 puana şükreder hale geldik. Buraya gelmesinde kimin emeği varsa teşekkürler. İnsanı futboldan soğuttunuz.
Kadro değişmeli, yönetim değişmeli, teknik direktör değişmeli. Kadro değişmeden TD yollanırsa yine bir şey değişmez. Yönetimden de bir şey olmayacağını anladık. Kısaca büyük bir değişim şart ama ufukta bu değişim gözükmüyor. Yani bu işkenceyi bu sezon da izleriz, tabi izlemek isteyen varsa. Ya da benim gibi protesto edip izlemeyin çoğu maçı.
Ha şampiyon olur muyuz bilmem ama umurumda da değil artık. Geçen yıl da rus ruleti gibi maçlar oynayıp, berbat bir futbolla bir şekilde kazanıyorduk. Bu sene de o olabilir. Ancak ŞL'de bu işlemiyor ve resmen rezil oluyoruz. ŞL yoksa ligde istediğin kadar şampiyon ol, ülkenin tüm kupalarına ambargo koy gereksiz taraftarın gözünde(en azından benim).
Semih'ten stoper olmaz diye bağırmaktan ciğerim soldu burada.. Duymadılar efenim. Ne yapalım. Sneijder gibi bir adama yazık oluyor ben ona üzülüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
semihten sag bekte olmaz merak etme... mancini zamaninda 1 mac iyi oynadi diye olcu olmaz o.
İşin pis kısmı Benfica, Madrid'i deplasmanda yendi. Burada tabi GS'ye üzülmüyorum.İddaa'dan tek o maçtanb yattım tabi dünyalar yattı
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: