Başarı dilekleriniz için teşekkürler beylerrr

İlk sezonu bir hışımla oynayıverdim ve gerçekten çok beklenmedik bir başarıya imza atıp, ilk yıldan Şampiyonlar Ligi'ni kazandık. Bundan sonraki hedefim ise Ajax, Porto, Anderlecht vs. gibi kulüpler gibi tamamen bir sistem takımı kurmak. Genç yetenekler keşfedip, cüzi fiyatlara takıma kazandırmak ve aralarından patlama yapanları mümkünse astronomik fiyatlara, dünya devlerine pazarlamak olacak.

İşte ilk sezonun özeti ;

Sezona, teknik ekibi baştan aşağı yenileyerek başlamıştık.

SporToto SüperLig

Ligi çok kolay bir şekilde, yanlış hatırlamıyorsam 27.hafta da şampiyonluğu garantileyerek, şampiyon olarak tamamladık.

Ligde gol yükümüzü tecrübeli golcümüz Burak Yılmaz çekerken; Muslera, Grosskreutz ve Denayer de takıma en fazla katkı sağlayan isimler oldular.

Şampiyonlar Ligi

Kura sonrası çok zor bir grup olduğunu düşünmüştüm fakat iç sahadaki etkili oyunumuzla bu zorlu süreci lider olarak tamamladık ve Hollanda ekibi PSV ile eşleştik. İlk maçta 4-2 gibi dramatik bir skor alsak da, ikinci maçta oyuncularım gereğini layığıyla yerine getirdi ve Çeyrek Final'e adımızı yazdırdık.

Çeyrek finalde eşleştiğimiz takımı görünce " Buraya kadarmış, olsun bu da bizim için önemli bir performans" olarak düşünmüştüm. Fakat oyuncularım beni birkez daha şaşırtarak İngiliz devine " Size bu kadar macera yeter " dedi.

Yarı Final zamanı gelmişti ve artık hangi takım gelirse gelsin, elensek bile bu sezonu büyük bir başarı olarak sayacaktım. Nitekim, daha önce bu kupayı 10 kere kazanmış bir DEV ile yani
Real Madrid ile eşleştik.

İlk maçta oyun şansı ve hakem toleransı bizden yana gibiydi ve
Selçuk'un 2 penaltı golüyle deplasman golü avantajını yakalayıp İstanbul'a döndük. Ben dahil bütün oyuncularım ve ekibimin kafasında " Aslında hiç de büyütülecek bir rakiple oynamıyoruz, onlara attığımız bu 2 gol, onların yenilebileceğini gösteriyor" düşüncesi vardı ve şundan emindik ki, kendi evimizde İspanyollara geçit veremezdik, vermeyecektik...

Sonuç olarak, kendi evimizde son derece iştahlı ve arzulu bir oyunla kazandık. Sezonun belki de en iyi ismi olan
Jason Denayer, bize finali getiren isim oldu. Kafa vuruşu ile yaptığı gol ve sonrasında yaşadığımız sevinç dünyalara bedeldi..

Finalde yine bir DEV, Avrupa'nın para babalarından olan Fransız ekibi
Paris Saint-Germain vardı. Artık bu aşamada yapılacak tek şey vardı. Bahane ve mazeret olmadan çıkıp ASLANLAR gibi mücadele edip, mücadele sonunda o En Prestijli Kupa'nın ellerimizde yükselmesini sağlamaktı..

Sonuç olarak ;

Her takımın rüyası olan bu başarıyı ülkemize ve Türk Futbolu'na armağan ettik.

Liverpool'dan kiraladığımız Divock Origi, bu başarıda ASLAN payına sahip isimlerden oldu.

Koca bir sezonun ardından, oyuncu istatistikleri bu şekildeydi ;

Podolski, Origi, Burak, Guedes ve 6 gol 2 asistli stoperimiz Denayer, sezona diş geçiren isimler oldular.