Anket Sonuçlarını Görüntüle: yükselme grubunda şampiyon kim sizce ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
bursa
-
antalya
-
sakarya
-
altay
-
elazığ
-
Erciyesspor Süper Ligde
Karagümrük maçını 4-1 aldıktan sonra Erciyesspor Süper lige çıkmayı garantildi.maçta 3 golü Taner Demirbaş diğerinide Mehmet Ayaz attı.Taner attığı 3 golle ligdeki gol sayısını 21e toplam gol sayısını 23'e çıkarttı ve geleneğini bozmadı.
Erciyes Süper ligde bu hocayla tutunabilir mi? bence tutunamaz.Çünkü Erciyesspor'un evnideki tüm maçlarını aşağı yukarı izladim.Orta saha kurgusu her maç değişik ve çok berbat.örnek verecek olursak bir maçta sol kanatta oynayan Mutlu diğer maç Sağ'a bir başka maçta Ortaya geçebiliyor.yine aynı şekilde Sağ'da ve ortada oynayabilen Erol kapusuz bir maçta sola geçebiliyor.bunları geçtik bazen kanatlarda kimse oynamıyor 4 ortasaha oyuncusuda MC oynayabiliyor.ayrıca Karagümrük maçında olduğu gibi iki oyuncu aynı kanatta görev yapabiliyor arasıra.
bu kadroyla Erciyesspor ligde kalabilir mi?bence kadroyu 4-5 oyuncu hariç yenilemesi lazım.önce Çok yaşlanan ve artık eski günlerinde olmayan Haluk2la yolların ayrılması gerekir.en iyi transfer düşen takımlardan biri olan İstanbulspor'dan Oğuz yada Mehmet bölükbaşı'nın yabancı transfer olacaksa Nijerya milli takımının kalecilerinden ve şu anda Nijerya'da Enyimba kulübünde oynayan Vincent Enyeama iyi transfer olur.Vincent'ı izledim ve çok beğendim ucuza mal edilebilir.
defansta kalabilecek iki oyuncu var.sol bek Ömer Ateş ve Ortada stoper Aydın Yıldırım çok iyi oyuncular.bunlar takımda kalmalı bence.sağ bek ve stoper mevkine iki tecrübeli oyuncu alınabilir.mesela Ankaraspor'dan Ramazan Tunç çok kaliteli stoper.sağ bek içinse Konyaspor'dan Yasin Çelik çok iyi olur ama Konyaspor vermeyebilir Yasin'i
ortasaha baştan aşağı yenilenmeli bence.örnek olarak DM oynayan Seyit İçgül'ün yerine Johnson tipi bir oyuncu gerekiyor.Seneye büyük ihtimalle Galatasaray'a gidemeyecek olan Saidoo düşünülebilir.yada o olmazsa Afrika kökenli dayanıklı ve profesyonel bir futbolcu alınabilir.sol kanatta Mutlu iyi bir yedek olur.onun yerinede Kayserspor'da oynayan Cem Karaca tipinde bir futbolcu alınmalı içeri iyi dalabilen,hızlı,çevik bir futbolcu Brezilya'dan Santos'da oynayan Junior olabilir ama onun maliyeti yüksek olursa yine brezilya'dan tipik teknik ve hızlı bir oyuncu çok iyi olur.sağ kanatta Cüneyt Yis durabilr.aslında Cüneyt solda da oynayabilr ve Sağa bir futbolcu alınabilir farketmez.bir oyun kurucu şart Erciyesspor'a bence iyi bir brezilya turuna çıkmalı Erciyesspor Ankaraspor'un yaptığı gibi.aynı milletten 4 oyuncu takıma çok iyi uyum sağlar.diğer ikiside Afrika kökenli olursa çok iyi olur.Sakarya'da oynayan Marcel Mbayo alınırsa Erciyesspor'un ortasahasına dinamizm getirir diye düşünüyorum
forvette Taner belki kalabilir.iyi bir yedek olur onun yerine Türkiye'den benim çok beğendiğim Kayserispor'da oynayan Tomas Pesir.Pesir çok iyi bir oyuncu fizik gücü ve tekniği çok iyi ama topla Dribling pek iyi yapamıyor onun yanına indirdiği yoplardan yaralanabilecek Driblingi iyi bir yabancı olabilir.Youla tipinde yani.Rizespordaki macar forvet olabilir veya Osterc'de olabilir oraya.
biraz fazla şeyler istedim belki
ama bunları yaptığında Erciyesspor ligder iyi yerlere gelebilir.İyi transferler yapabilecek ekonomi Erciyesspor'da Kayseri'de fazlasıyla mevcut.size komik gelecek belki ama Kayseri'li iş adamları Erciyesspor'a yardım edebilir.keza Maç primlerini ara sıra onlar tedarik ediyor.Büyükşehir belediye başkanıda yardımlar karşılığı işlerinde kolaylık sağlama sözü verirse neden olmasın.
sizlerinde görüşlerini bekliyorum
Mesaj Yetkileri