-
-Sezon başlamadan 11 oyuncumun sakat olması, bunların 7' sinin 3 ay ve üzeri sakatlanmış olması.
-Maç motorunda kaleciyle birlikte kaleye giren topun aut verilmesi.
-Sık sık oyuncu ve takım isimlerinden rastgele bir harfin gözükmemesi. (üst ana barda) (mac kullanıyorum)
-Birçok pozisyonda sesin görüntüden önce gelmesi. (yavaşlık, takılma filan yok. mesela birebir pozisyon varsa; ben pozisyon bitmeden gol mü değil mi seyirci sesinden anlıyorum yaklaşık bir saniye önce.)
-Oyunda birçok özelliği beğendim. taktik konusunda çok fazla problem yaşamıyorum. sadece skoru korumayı bir türlü beceremiyorum öne geçtikten sonrasında da. geriye çekilsem de, tempoyu düşürsem de, hiç ellemesem de ne yaparsam yapayım gol yiyoruz. aslında bu da gerçekçilik katıyor şimdilik galatasaray' ın bu sezon ki gol yeme hastalığını düşünürsek. (: bundan çok şikayetçi değilim.
-basın görüşmelerinde aynı soruyu farklı cümlelerle 4 kere sorabiliyorlar; diyalog geliştireceğiz derken komik şeyler çıkmış ortaya.
-oyundan her ''quit game and exit'' yapışımda kapandıktan sonra hata mesajı alıyorum.
-oyunda retina çözünürlük gerçekten çok net görseller yazılar sunuyor ama 3d maç motoru hariç. 3d maçlar hernedense sd yayın gibi, oyuncu isimlerini zor okuyorum. grafik sistem değerlendirmesi oyunun bilgisayarım için 5 yıldız ve bütün grafik kalite ayarları high quality olmasına rağmen.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri