-
her oyunda sadece fenerbahçe´yi seçerim. bizim oyuncuların değerleri çok yerinde bence, sezon başında doğru hamleler yaparsanız lige fırtına gibi başlarsınız.
oyuna başlar başlamaz diego, alves ve meireles´i sattım. diego gerçek hayattaki gibi verimsiz, AMC oynattığınızda hayal kırıklığı. alves kağnı, oyunu öne yıkmak istediğinizde arkasına paso adam kaçırıyor. meireles ise yine gerçekçi bir şekilde gamsız, ikili mücadele denen şeyden haberi yok. üçünü de postaladım, toplamda 5 milyon pound ekstra geldi. yönetimden biraz sakal da istedim 7 de oradan geldi. cengiz ünder (AMRL), hirving lozano (AMR) ve andrija zivkoviç´i (AMRLC) aldım. ligin devre arasında palermolu giancarlo gonzalez´i (DC) aldım.
kadlec ve ba şaşırtıcı derecede çok iyiler, ligin ilk devresinde kjaer´i kızağa çektiler resmen. hasan ali caner´den daha çok asist yaptı bende. ozan her maç oynatırsanız 3-4 ayda harika bir performansa ulaşıyor, oynatın yani. souza da hiç fena değil. volkan şen büyük maçların oyuncusu. van persie FALSE 9, fernandao klasik AF olarak çok iyi katkı veriyorlar, asla birlikte oynatmayın ama. nani ise oyunun süperstarlarından.
taktiğim 4-2-3-1 ve 4-3-3. ligde 3 puan farkla liderim. uefa´da guruplardan çıkıp ilk turda zenit ikinci turda schalke´yi eledim. ikisinde de ilk maç deplasmandaydı ve 3-1 yenildim, ikinci maçlar kadıköy´deydi, zenit´i 4-1 schalke´yi 4-0 yendim. yani kadroya bütün hafta defans antremanı yaptırdığım halde deplasmanlarda iyi takımlara karşı gol yememe kabiliyeti kazandıramıyorum, ama hücum antremanı yaptırırsanız rakip kim olursa olsun ortalığı süpürebiliyor.
edit: devam ettim oyuna, ligde şampiyon oldum, uefa'da yarı finalde lazio'ya elendim. sözleşmeleri biten kadlec, topuz, kesimal gibi oyuncular gitti. kiraları biten markoviç, fabiano ve ba da gitti. augsburg'dan ragnar klavan'ı (DC), paraguaylı gustavo gomez'i (DC), eder balanta'yı (DC), ajax'tan bazoer'i (DMC), basel'den embolo'yu (AMRLC/ST), free transferden jeronimo rulli'yi (GK), ve mert günok'u aldım. ertuğrul'u ve emenike'yi yine kiraya gönderdim, salih ve can değirmencioğlu'nu kadroya aldım.
şöyle bir kadrom oldu:
gk: rulli, mert, volkan
dr: gökhan, şener
dl: caner, hasan
dc: klavan, gustavo, giancarlo, kjaer, can
dmc: topal, balanta
mc: ozan, bazoer, souza
amc: zivkoviç, salih
amr: lozano, volkan şen
aml: nani, alper
st: van persie, fernandao, embolo
ana taktiğim 4-2-3-1, ilk sezonumda sorunsuz bir şampiyonluk yaşadım, yeni başlayacaklar için transfersiz kadroya adapte ederek anlatacağım:
gk: volkan
dr: gökhan (complete wing back)
dl: caner (complete wing back)
drc: ba (central d)
dlc: kadlec (central d)
mrc: ozan (box to box)
mlc: topal (central midfielder (defence))
amc: diego (advanced playmaker (attack))
amr: markoviç (winger (attack))
aml: nani (winger (attack))
st: van persie (false 9 (support))
team instructions: attack - very fluid - ayağa pasla çık - kanatlardan oyna - work ball into box - defans çizgisi en önden bir gerideki - takım boyu fairly narrow - pres en çoktan bir düşük olan - kaleciye baskı yap
Last edited by tevfikken : 20.Kasım.2015 at 14:35
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri