Bu başlık altından oyunda karşılaştığınız ilginç ve komik olayları paylaşabilirsiniz
Bu başlık altından oyunda karşılaştığınız ilginç ve komik olayları paylaşabilirsiniz
steam : aytekin79
Galatasaraya zivkovici alacaktım fiyatı artmadan 100-200k eksik vardı nakit.henüz 7.haftadayız vermeyeceğini düşünerek başkandan para istedim daha önce hiç verilmiyodu sezon başı çünkü.başkan ne kadar verse beğenirsiniz:35m euro Bu arada yazmayı unutmuşum kimseyi alıp satmadım yani kasaya para girmedi.
Şuan ben şok ben iptal. Transfer edilen para ile takım satın alırım
ADANA DEMİRSPOR
Galatasaray ile oynuyorum ve lig maçında bütün oyuncuların sanki langırt oyuncusu gibi kolları iki yana açık halay vaziyetinde ve adım atmadan dümdüz kayarak oynadıklarını gördüm.
Napoliden Guzman'ı 9M € ya transfer ettim.
Geldiği gün çapraz bağları kopup 11-12 ay sakatlandı.
Ve sakatlığı sonunda tamamen iyileşemeyeceğini düşündüğünden futbolu bıraktı
mersin idmanyurdunu yönetirken ilk sezon daha bitmeden barcelona manu arsenalle iş görüşmesi yapmak
[MENTION=266297]jesmatador[/MENTION] İçsaha maçı , Telekom Arena
Prandelli Gaziantepspor'a geldi.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=124484
üstüne tanımam zaten
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Valla ben her oyunu kaydedip kapatışımda crash dumps alıyorum, bu yeterince komik geliyor. başka olay aramadım ama üstteki olay enteresanmış
-Sezon başlamadan 11 oyuncumun sakat olması, bunların 7' sinin 3 ay ve üzeri sakatlanmış olması.
-Maç motorunda kaleciyle birlikte kaleye giren topun aut verilmesi.
-Sık sık oyuncu ve takım isimlerinden rastgele bir harfin gözükmemesi. (üst ana barda) (mac kullanıyorum)
-Birçok pozisyonda sesin görüntüden önce gelmesi. (yavaşlık, takılma filan yok. mesela birebir pozisyon varsa; ben pozisyon bitmeden gol mü değil mi seyirci sesinden anlıyorum yaklaşık bir saniye önce.)
-Oyunda birçok özelliği beğendim. taktik konusunda çok fazla problem yaşamıyorum. sadece skoru korumayı bir türlü beceremiyorum öne geçtikten sonrasında da. geriye çekilsem de, tempoyu düşürsem de, hiç ellemesem de ne yaparsam yapayım gol yiyoruz. aslında bu da gerçekçilik katıyor şimdilik galatasaray' ın bu sezon ki gol yeme hastalığını düşünürsek. (: bundan çok şikayetçi değilim.
-basın görüşmelerinde aynı soruyu farklı cümlelerle 4 kere sorabiliyorlar; diyalog geliştireceğiz derken komik şeyler çıkmış ortaya.
-oyundan her ''quit game and exit'' yapışımda kapandıktan sonra hata mesajı alıyorum.
-oyunda retina çözünürlük gerçekten çok net görseller yazılar sunuyor ama 3d maç motoru hariç. 3d maçlar hernedense sd yayın gibi, oyuncu isimlerini zor okuyorum. grafik sistem değerlendirmesi oyunun bilgisayarım için 5 yıldız ve bütün grafik kalite ayarları high quality olmasına rağmen.
Uygun yer burası mı bilmiyorum ama küçük takım olup çalışkan forvet oynatmak zorunda olanlar beni anlar.
Arkadaş bu nasıl bir derttir ya. Zihinsel özellikler iyidir ama teknik özellikler perttir. Şuan 10.haftadayım herhalde 20 tane %100 pozisyon kaçırmıştır. 20 pozisyonun zaten 18'inde kaleyi bulamadı eleman. Fiziksel özellikler de çok iyi değil Pivot oynatayım falan diyeceğim de.
Resmen Umut Bulut'u yaşıyorum oyunda. Yerine adam alacak para yok, yedek forvet ondan daha da beter.
Gökhan'ı 30M'a devre arasında sattım, 8 ay sonra kiralık listesine düşüğünü gördüm 22M'a geri aldım.
Oyuna başlarken Galatasaray ve Ümit Milli takım başına geçecek şekilde başlamıştım. 2.sezonun başındayım şu anda ve Fransa Milli Takımından teklif geldi. Fransızca bilmeyen Türk hocayı takımın başına getirmeleri ilginç geldi.
İlk sezonumda öyle aşırı başarı da göstermedim hani. Şampiyon oldum. Şampiyonlar liginde çeyrek finalde Arsenale elendim. Türkiye kupasında yarı finalde Trabzona elendim. Ümit Milliler ile eleme grubunda üçüncüyüz.
Selamlar,
Almanya 3. Lig'den bir takım aldım ve sezonun ilk yarısında transfer sezonu kapandıktan sonra ligin ikinci yarısında oynatmak üzere bir transfer yaptım, yaptığım tranasfer ligin ilk yarısı bitmeden beni neden ilk 11 de oynatmıyorsun diye çıkış yaptı tartıştık: ) halbuki adam listeye kayıtlı değil ve oynatamıyorum, böyle olmasına rağmen oyuncu tüm taımın moralini bozdu : )