Öncelikle güncelleme için beklettigimden kimse kusura bakmasın arkadaşlar.Hatayı giderdikten sonra dayanamayıp yarım sezondan fazla oynadım.Bu sezonluk pek görsele önem vermiyorum fakat diger sezonlarda aynı şekilde olmayacak.
LİGDEKİ DURUMUMUZ
TAKIM VERİMİZ
AL 1.Eleme Turu 2.Ayak
Takımda sakatlanan oyuncu sene başından beri çok oldu. Özellikle Alper Potuk, GG77, Fernandao, Bruno Alves ve Mehmet Topal. Bu adamlar iyileştikten 1-2 maç sonra kesinlikle sakatlanıyorlar. Fernandao ve Mehmet Topal sene sonuna* kadar yoklar. Bu seneyi pek önemsemedim diyebilirim aslında. Sene sonu yeni sistem temelleri atıp Şampiyonlar Liginde ses getirecegiz. Van Persie'nin mühteşem formu yüzünden avrupa takımlarının radarına girmiştir diye düşünüyorum. Bu yüzden her ihtimale karşılık bir süperstar transferi yapabilirim. Devre arası transferlerimiz baktıgımızda gereksiz gibi.
DEVRE ARASI TRANSFERLERİMİZ
Isaac Vorsah
Sene sonu Bruno Alves'e yol verecegimizden dolayısıyla kendisini şimdiden transfer ettik. Sene sonuna kadar kolay gördügümüz maçlarda oynatıp takıma adapte edicegiz.
Leonarda Kweuke
Fernandao'nun bacagı kırılması ve Persie'nin tek forvet kalarak çok yorulmasından dolayı kendisini transfer ettik. Hem ucuz hemde ligi tanıyan bir forvet olması önceligimizdi. Fakat bekledigimiz performansı hala alabilmiş degiliz.
Carlos Fierro
Kendisi zaten transfer listemizde bulunan bir oyuncuydu. Kontratının 6 ay kalmasını fırsat bilerek kendisinle devre arası anlaştık. Sene sonunda bonservissiz bir şekilde alıyoruz kendisini.