Oyunda bayağı aşama kaydettik. Normalde devre arasına kadar oynayıp, ardından güncelleme yapacaktım fakat kariyer konum biraz geç onaylandığı için bu olmadı. Ben de devam ettim ve şuanda sezonun bitimine 2-3 ay kala oyuna devam etmekteyim.

Şuana kadar oluşan tablo ;

Devre arasında yönetim yeni sözleşme önerdi. 16 milyon avro da transfer bütçesi verdiler sağolsunlar. Biz de bu doğrultu da eksik gördüğümüz mevkilere takviyeler yaptık.

Performanslarından memnun kaldığımız Hamit ve Emre ile sözleşme uzattık.

TRANSFERLER

Takımda kiralık oynayan Rolando Aarons ve Lindsay Rose'un kiralık sözleşmelerini feshederek takımdan gönderdik.

Sağ bek mevkisine Atletico Mineiro'nun sağ beki Brezilyalı Alex Silva'yı transfer ederken(2.4m) , Altınordu'dan Cengiz Ünder'i de geleceğe yatırım projemiz altında takımımıza kazandırdık. (900k)

Transfer döneminin son saatlerinde Feyenoord'ta oynayan genç gurbetçi Bilal Basacikoglu'nun transfer listesinde olduğunu gördük ve kendisini 900k ya transfer ettik.

Orta alanda eksikliğini hissettiğimiz libero oyuncu eksiğimizi de bonservisi elinde bulunan M.City referanslı oyuncu Bismark Adjei-Boateng ile kapattık.

SporToto SüperLig'de Puan Durumu

29.haftadayız ve şampiyonluğu garantilemek üzereyiz. Sneijder ve Podolski takımı sırtladı götürüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Avrupa'da etkileyici işler başardık. Sezon başı gruplardan çıkmak olan hedefimizi, yarı final olarak belirleyerek bu alandaki çıtayı yükselttik.