1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Veda Sezonu | Galatasaray | 4.Sezon

Hybrid View

İlk sezon iyi işler çıkarmışsın. Hocam hangi yüz paketini kullanıyosun ?

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    İlk sezon iyi işler çıkarmışsın. Hocam hangi yüz paketini kullanıyosun ?
    Teşekkür ediyorum öncelikle.

Cut-out Mega Pack kullanıyorum. Yaklaşık 8gb. Sortioutsi'den indirdim. Torrenti var

2015-16 SEZONU ŞAMPİYONU : GALATASARAY

Şampiyonluğu, bitime 4 hafta kala garantiledik ve bundan sonra full rotasyon oynayacağız ligde. Çünkü, Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli maçlarımız var.

Origi'den Şampiyonluk Golü

1 sezon daha kiralık olarak takımımızda olacak kendisi. Bonservisini almaya çalışıyoruz.

UEFA Şampiyonlar Ligi

1.Tur

Her ne kadar 2-0 öne geçsek de, maç motorunun doğası gereği bu skoru koruyamadık. İstersek 11 kaleci ile oynayalım mutlaka gol yiyeceğiz orası kesin..

Sezon başından beri sergilediğimiz katı savunma anlayışının meyvelerini bu maçta tam olarak aldık ve İspanyol temsilcisini kupanın dışına ittik.

Çeyrek Final

Deplasmanda yine sert ve savunmaya dayalı bir oyunla gol yememeyi başardık. 2 tane de mutlak gol pozisyonundan yararlanamadık. Bunun aksine rakibe çok ciddi pozisyon da vermeden maçı istediğimiz doğrultuda tamamladık.

İkinci maçta bizden beklenilenin aksine hücum futbolu oynadık ve yapamaz denileni yaptık, ezber bozduk. Yarı Finaldeyiz..

Yarı Final

1.Maç

Savun, savun ve vur. Kısaca böyle özetleyebiliriz bu maçı. Maçın son çeyrek dilimlik dakikasına kadar sabırla savunduk ve çok talihsiz bir gol yedik. Lichsteiner, Denayer ile girdiğini ikili mücadelede istemeden de olsa topu filelerimize yolladı. Tam 2. maçın hesaplarını yapmaya başlamışken, rakip oyuncu Morata stoperimiz Chedjou'yu korner karambolünde güreşe davet edince hakem penaltı noktasına yürüdü ve o anda tüm nefesler tutuldu ve herşey Kaptan Selçuk'un ayağına bağlıydı. O da görevini en iyi şekilde yerine getirdi ve final adına çok önemli bir skor alarak İstanbul'a döndük.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri