ikinci sezonun başındayım. oyuna başlarken takıma hiç dokunmadım. devre arası diego ve fernandao yu satıp zivkoviç ve sebastien haller'i transfer ettim. son dk da temsilci önerisiyle de atleticodan stoper gimenez'i aldım. biraz tuzlu ama 21 yaşında ve 4.5 yıldız potansiyeli var.

şampiyonlar liginde çok ballıydım. 9 puanla gruptan çıkıp çeyrek final oynadım. aralık ayında nanı ballon d'or yarışına girdi ve 3. oldu. baya şaşırdım. o kadar senedir oynarım hiç fenerbahçedeyken bir oyuncum o listeye bile girememişken nani son 3'ün içine girdi.

caner,topal ve gökhan ile sezon başı kadlec ile de sezon sonu kontrat yaptım. alves,topuz,meireles'e sezon sonu yol verdim. sociedad kalecisi rulli'yi bedava aldım ama volkandan kurtulamadım. caner ile geçinmek büyük sıkıntı. adam sürekli kart görüyor 3 maça bir atılıyor ceza verince de takımın huzurunu bozuyor. teklif gelseydi 12-15 arası satacaktım ama gelmedi. yine de siquera yı aldım. ozan skora pek katkı yapmadı ama acayip gelişti. 5 yıldız potansiyeli var. serbast kalma maddesini değiştirmemiştim yeni kontrat imzalatıp , monaco da geldi 25 milyonu bastı aldı elimden.

hasan ali,nani,markoviç,volkan şen, topal, gökhan,rvp,alper çok iyi sezon geçirdi.