Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
GS ile kariyere başladım. Muslera ve Podolski uzun süreli sakatlandı. Umut'u yollamıştım. Tek forvet kalınca Roger'i kiraladım. Oliver ve Guedes'i kiraladım. 10 maç oynadım ve sadece 1 galibiyet aldım. Bende mi sorun var? Klasik 4-4-2 ve 4-2-3-1 iki taktiğim var, ofansif de oynamıyorum ama malesef sonuç bu. Rastgele kadro ile çıksam, oyuna hiç müdahale etmesem GS yine maçların yarısını kazanırdı. Bir tuhaflık var. Sizin kariyerlerinizi görüyorum da kimse sorun yaşamamış.
Aynı sorun bir bakıma bende de var. Birden çok diziliş denediğim halde istediğim defansif etkiyi oluşturamadım. İstediğim defansif etkiyi bırakın defansif etki denen bir şey yok

Taktik tartışma platformunda da paylaşmıştım; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=124488

3 sezon bitti bende. Para gani, transfer yapma konusunda hiçbir sıkıntım yok ama kadroda geliştirebileceğim bir bölge dahi kalmadı. Ancak yine de Avrupa'da başarı yok. 4. sezonun başında da büyük takımlarla 3-4 maç yaptım; beraberliğim dahi yok. Anlamadım gitti problem nerede. Türkiye'yi domine ettim artık da kadro kalitesiyle o da. Avrupa'da Basel, Lazio gibi takımlara bile eleniyorum.