GÖZÜMÜZ YÜKSEKLERDE
-Kadroda bir yapılanmaya gittik.İki sezondur çok fazla gol yiyen bir takımdık bunu düzeltmek adına savunmada epey değişiklik yapıp iyi oyuncular aldık.İki sol bekimizi toplam 25 milyon euroya satıp onların yerine iki tecrübeli oyuncu jonathan silva ve camara'yı toplam 11 milyon euroya aldık.Transferde hedefimiz elimizdekilerden daha iyisini alıp bu transferleri yaparken 10'a alıp 20'ye satmak var.Başarılı olduğumuzu düşünüyorum bu konuda.Sağ bek ve stoperlerimizi sattık.Defansta kalecimiz hariç herkesi değiştirdik.Fulham'dan djalo tottenham'dan humphreys ve leverkusenden wolters'ı alarak stoperde güçlendik.Sağ beke çok güçlü kuvvetli bir oyuncu olan lucio'yu aldık.
-Savunmada yaptığımız bu değişikliklerin semeresini aldık şu an itibariyle.Ligde 3.sırada liderin 4 puan gerisinde ligin en az gol yiyen takımıyız.
-Lig kupasında yari finali kıl payı kaçırdık.Üzgünüm ama önümüze bakıyoruz.
-Placido en etkili oyuncularımızdan ve çok yüksek teklifler aldık ancak satmayı düşünmüyorum asla.Satılmayacak oyuncu yoktur dünyada.Geçen sezon en büyük gol silahlarımızdan biri olan denzel martin'i sezon başında 36 milyon euroya sattık.Kafamızdaki değere yaklaşan bir teklifi reddetmiyorum.Bu benim görüşüm.Placido için de arsenal ve real madrid'ten 45 milyon euroya yakın teklifler aldık.Ancak şu aşamada onu satmayacağız.
-Gonzalo leguiza çok beğendiğim inandığım bir oyuncu.Ancak yeterince tabela yapamadı.Bunu onunla da konuşuyorum.Bu sene 4-2-3-1'e döndük tekrar.Zaman zaman 4-2-2-2'ye dönüyoruz.Özellikle bazı maçlarda ve maçların son yarım saatinde.Ancak leguiza'nın oyunumuzda katkısı arttığında istediğimiz düzeye geldiğinde bir kademe daha vites arttırıp yüzde yüzümüze yaklaşacağız.