2028-2029 SEZONU
-Artık premier lige alıştık ve hedef sezonumuza girdik.Geçen sezon kasım gibi kullanmaya başladığımız yeni stadımızda yarım sezon geçirdikten sonra bu sefer kapasite arttırma çalışmaları nedeniyle bu sene faydalanamayacağız ve bu sene hull city'nin stadında geçireceğiz.Umarım seneye şampiyonlar ligini orda oynarız.
-Birçok oyuncumuza teklifler geliyor.Bazılarını sattık bazılarını kadroda tuttuk.Kalecimiz Sebtaoui'i bırakmaya niyetim yok.
-Ligin çoğu bitti azı kaldı.Ocak itibariyle 26 haftada 45 puanla 5.sıradayız.Şampiyonlar ligine gitmek istiyoruz.Hedefimiz zor ancak bu sene yapmak istiyoruz bunu.
-Fa cup'ta 5.tura yükseldik.Avrupa liginde grupları 2.sırada bitirerek güçlü bir takım rbl ile eşleştik.Leipzig gruplarda bütün maçlarını kazanan tek takım.
-Oyuncularımız bu zamana kadar iyi mücadele etti.Hemen hemen hepsinden memnunum.Bazı oyuncularımızla ocak ayında yollarımızı ayırdık.
-Bu sezon rekor seviyede bir para harcadık.Ancak bütün bu transferlerin hem sportif anlamda hem ekonomik anlamda iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum.İyi oyuncular alıp kadromuzu her seferinde seviye olarak yukarı çıkarmak amacımız.Devre arasında toto'yu aldık.Ortasahada defansif anlamda takımın yükünü taşıyabilecek bir oyuncu arıyorduk.Aradığımız özelliklerde ve uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu.Kowalczyk 24 yaşında çok kaliteli ve yıllarca defansımıza liderlik yapabilecek bir oyuncu.Ayrıca hem sağ bek hem stoperde oynayabiliyor.49 milyon euro gibi yüksek bir fiyat versek de geri dönüşü olacağını düşünüyorum.Sposata da forvet arkasında aradığımız oyunculardan biriydi.Onu da 6 ay takip sonucu aldık.O bölgede bir oyuncu eksikliği yaşıyorduk.Tottenhamla avrupada oynadığı için bu sezon avrupa maçlarında oynayamayacak.
-Bu zamana kadar genel olarak 4-2-4 ağırlıklı oynadık.4-2-3-1'e döndüğümüzde serrano'yu kullanıyorduk o bölgede.Ancak daha çok 4-2-4 ve 2 santraforlu bir oyun oynadık.Sposata'nın gelmesiyle ise 4-2-3-1 oynayabiliriz.4-2-4 ve 4-2-3-1'i artık daha dengeli bir şekilde farklı maçlara göre kullanabiliriz.
-Sezon başındaki manchester united maçı;
Savunmada sağ bekte lucio oynuyor.Ancak kowalczyk çok esnek olmamızı sağlıyor.Zaman zaman onu da orda kullandık.Sol bekte genelde camara'yı kullansak da martinez de bazı maçlarda tercih ettiğimiz bir oyuncu.Stoperde elimiz çok güçlü.Kowalczyk olsun walters olsun djalo ve humphreys olsun.Fizik olarak durumları genel form durumlarına bakıp karar veriyoruz.Ortasahada alarcon birinci tercihimiz onun yanında ilk yarıda sangareyi tercih ettik daha çok ancak toto'nun gelmesiyle totoyu orda alarconla birinci oyuncu olarak düşünüyorum.Sağ ve sol tarafta placido ve dosso ilk alternatiflerimiz ve en önemli hücum oyuncularımız.İlk yarıda forvette redon ve gutierrez'i oynattık daha çok.Ancak şu an sposata'nın gelmesiyle tek forvete dönebiliriz.
-Bu da ocak itibariyle son maçımızın taktiği ve kadrosu;
İlk yarı itibariyle iki yönlü ortasaha ve defansif oyun kurucu tercih ederken şu an düşüncemiz zaman zaman değişiklik olmakla beraber daha çok bir savunma ağırlıklı ön libero tarzı bir oyuncu ve oyun kurucu.
![]()