-
25.Ağustos.2006, 17:01
Açıkçası FB'nin rakibini duyunca bi duraksadım. Dedim rangers olmasın o. ama randersmiş. Açıkçası bu takım hakkında hiç bir bilgim yok rahat geçeriz gibime geliyor. BJK çekilebilecek en kötü takımı çekti ama elenmeyecek bir takım değil. Zorlanabilir ama % vermek gerekirse %80 o da geçer diyorum.
Kayserispor zaten zorlu bir rakiple eşleşecekti. Kuradan sonra MEhmet Demirkol ve Uğur Meleke Kayserinin işi çok zor dediler. Demirkol Alkmaar bence kupanın en iyi 10 takımından biri kupaya aday dedi. İlk lig maçını da 8-1 kazanmışlar. Ama eleyebilir elerse bu kupada çok iyi yerlere gelecektir dedi. Benim görüşüm de gerçekten zor bir takım sonuçta Kayserispor'u da biliyoruz fazla abartmaya gerek yok ama eleme şanşları var. İnşallah elerler. Deplasmanda farklı bir mağlubiyet almadan dönerlerse burada turu geçecek skoru bulurlar.
TS en zor rakip onların. Diyecek bişey yok inşallah geçerler.
Bir de grupların kuraları ayrıca çekilecek bence. Eğer söylediğiniz gibi olsaydı kesinlikle bir yerde duyardık. Öyle olacağını sanmıyorum. Bu konuyu ayrıntılı bilen birisi bizi aydınlatırsa sevinirim.....
Mesaj Yetkileri