Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu son durumlardan sonra HAGİ gitmeli mi???

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Evet gitmeli

6 60.00%
  • Hayır bunca şeyden sonra hala kalmalı

4 40.00%
1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Artık yeter HAGİ Gönderilmeli!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Default Artık yeter HAGİ Gönderilmeli!!!

Arkadaşlar yeter artık ya bu Hagi den çektiklerimiz
    yönetime hakaret etti kabul ettik (en azından ben kabul ettim)
    taraftara hırsız dedi kabul ettik (en azından ben kabul ettim) bir hatadır hadi boş verelim dedik
    Ama artık buna da pes denir;
    inanılmaz olan olmuş fb ANKARAGÜ NE yenilmiş 1-0 bizim (GS nin) puan farkını 1 e indirme şansı doğmuş,
    Hagi beyefendi ne yapıyor 2-1 yenliyor yeteeeer yeterrrr artık nedir bu ya????
    Artık bundan sonra HAGİ beyefendi gönderilmeli
    Eğer fb yenildiği ve şampiyonluk şansımızın iyice arttığı bir hafta da 2-1 yeniliyoor bence artık Hagi defolup GİTMELİ Eğer şerefli ise istifa eder böyle bir durumda Nedir bu ya sinirlerim bozuldu iyice HAGİ İSTİFA HAGİ İSTİFA...

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Bence ilk önce kendini kadıköyde affettirmeli ondan sonra sezon sonunda kesinlikle gitmeli ama hemen değil.Zaten galatasaray gibi kim ona tolerans gösterir merak ediyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

bence hagi değil.ergün,hasan,arif,gonçao mu ne ..kimse,volkan,hakan ünsal gitmelidir.

Bence bu sezon Hagi takımın yapabileceğinin en iyisini yaptırıyo.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by F@RAMIR
    Bence bu sezon Hagi takımın yapabileceğinin en iyisini yaptırıyo.
    +1

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

yönetimin vereceği karara saygılıyım açıkşası karasız kaldım diyebilirim.
    bir yandan Kısıtlı kadro ve parayla takımı son haftaya kadar iddalı taşıması(son maçı yensek kesin şampiyonduk).diğer tarafta son maçta enteresan hatalar yapıp maçı gençlere hediye etmesi
    ayrıca türkiye kupasınıda aldığını unutmamak gerekir

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya nasıl olur hagi gibi dünyanın en başarısız teknik direktörü galatasaray gibi bir dünya klubünde teknik adamlık yapıyor.o romanya ve bursasporda ne yapmış ki?ben bir bursalıyım ve üç büyüklerden galatasarayı destekliyorum.bursadayken hedefi takımı şampiyon yapmaktı ama şurayı okuyun bursa o sene küme düştş hadi maddi sorun olsa neyse istediği bütün adamları aldı.ganea fresianu miu ve vintila takıma topladığı romen futbolcular bu ülkesini reklam yapmak için yyurt dışına açılmlş galatasarayada topladığı romenlerde kendisi gibi hiç bir işe yaramıyor.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    ya nasıl olur hagi gibi dünyanın en başarısız teknik direktörü galatasaray gibi bir dünya klubünde teknik adamlık yapıyor.o romanya ve bursasporda ne yapmış ki?ben bir bursalıyım ve üç büyüklerden galatasarayı destekliyorum.bursadayken hedefi takımı şampiyon yapmaktı ama şurayı okuyun bursa o sene küme düştş hadi maddi sorun olsa neyse istediği bütün adamları aldı.ganea fresianu miu ve vintila takıma topladığı romen futbolcular bu ülkesini reklam yapmak için yyurt dışına açılmlş galatasarayada topladığı romenlerde kendisi gibi hiç bir işe yaramıyor.
    Del Bosquede Juanfran ve Carew'i İspanyadan getirdi, reklam yapmak için mi? Daha iyi tanıdığı için. Sounness Tugay'ı B.Rovers'a Türk hayranı olduğu için mi aldı? Galatasaray'dan tanıdığı için. Olaya birde bu yönden bakın... Ayrıca 2 gün önce kahramandı şimdi mi, hain oldu?

hagi şampiyonlar ligine kalamazsak kesin gider diğer türlü göndermezler...

Ama hagi çok fazla konuşuyor her an da kovulabilir....

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Hagi bu ülkede futbolu en iyi bilen insanlardan bir tanesi ve birkaç sonra futbolcu değilde TD olduğunu anladığı gün durdulamaz olacak. Bunu da unutmayalım. Haginin mental eksikliği var, teorik ve pratik değil...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

bence hagi de eksik olan tek şey antrenörlük tecrübesi.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

bursayı ne düşürdü ama hagi

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by David Robert Beckham
    bursayı ne düşürdü ama hagi
    E bak ne demiş işte, tecrübe ! 1-2 yıl sonra daha da iyi olacak. Bursa'nın taihsizliği oda.

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Valla benim görüşüme göre GS ımız tecrübe kazanma takımı değil ve olamaz da
    Hagi ise GS ı bir deneme tahtası gibi kullanıyor
    Ayrıca HAgi çoook korkak bir futbol oynatıyor takıma ! Adam 1 gol attımı hemen bütün forvetleri çıkartıyor ve defans ya da orta saha alıyor oyuna
    Bu kadar korkaklık bence fazla biraz

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

arkadaş yazmış bursayı ne düşürdü hagi diye bu bursayı küçümseme veya dalga geçme amlamında kullanıldıysa sözünü geri alsın.ayrıca hagiyi ben her zaman kötü diyordum.bütün liglere bakın nerde romen adam varsa kesin o takımın teknik direkterüde romendir.(mutu hariç)galatasaraydaki romenler yüzünde galatasarayın kaybettiği para aşırı derecede fazla tamas petre bratu gibi futbolculara çok para verildi.lucescunun getirdiğide bir çok romen var pancu bir dönem galatasarayda oynayıp lucescu gidince beşiktaşa geçmiş bir sürü romen var...galatasaray gibi bir takımda deneme yapılmaz.bu kadar seyirci potansiyeline sahip bir takımda böyle şeyler isyan çıkarır.takıma hırsız diyen yönetimle kavga eden her futbolcuyla sorunu olan birisi değil galatasarayı bir mahalle takımını yönetemez......................................... ....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

yaw hacılar hagi giderse takıma kim gelecek??

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Bilmiyorum ama
    Bence teccrübeli ve yabancı bir antröner gelmeli !!!

Mesaj Yetkileri