1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Threaded View

Biliyorum çok klişe bir ve ukalaca bir yorum olacak, hatta çok antipatik te bulunulacak.

Ancak taaa cm serilerinden beri sıkı bir menajerlik oynayan birisi olarak naçizane görüşümü belirtmek isterim.

Fm son 4 senedir (2011,2012,2013,2014-- 2015 i oynamadığım için bilemem) serileri hep 2. yarı transfer dönemi yamasıyla birlikte yayınladığı bug fixlerle oynanabilir hale getirdi.

Adamlar bunu huy haline getirdi herhalde, bu forumda bununla ilgili çok şey yazıldı, bende çok şey belirttim. (Eğer ki oyunu düzgün bir şekilde minimum hata ile yapabildiğin süre 1,5 sene ise ve bu süre zarfı, liglerin 2. yarısına denk geliyorsa yeni seriyi şubat döneminde çıkarmasıyla ilgili vs.)

Bir bilgisayara sahip olamadığım için 2015 ve bir çok oyunu oynayamamıştım, bugün şükürler olsun ki bir makine topladım ve ilk işim fm 2016 ya göz atmak oldu foruma (1 sene de uzak kaldım dolayısıyla)

Fakat bakıyorum ki, 3d maç motorunda saçma grafik hataları(oyuncuların dribling ve kaymaları fln)

astronomik rakamlarla gerçekleşen transferler,

Klasik artık alıştığımız SAKATLIKLAR (abi takımda 11 sakatlık nedir ya?)

sözleşmelerde, teklif edilenin altında başka bir kulube tkaptırmak,

kornerlerin aut, autların gol olması,

yani fm 2011, 2012,2013,2014 te ilk çıktığında yaşattığı sorunlar kronik devam ediyor,

anlaşılan Şubat a kadar oyun anca toparlar kendisini.

ama yazık yani 5 senede insan (sigames) hiç mi ders çıkarmaz arkadaş ya?
    Last edited by heartbreaker007 : 07.Aralık.2015 at 11:52 Reason: edit

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri