1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Diego

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Guzel kardesim madem medyada okuduklarin sana oyle bir izlenim verdi, alttakine de bir goz ativer lutfen.

Böyle oyna, forma senin - Milliyet Haber
    Attım. Bu bahsedilen maçların biri 29 Nisan, diğeri 3 Mayıs'ta. Bu süreye kadar olan bölümde de, sonradan girdiği maçlar dahil Diego'nun saha içindeki halini izledik. Performanstan bahsetmiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Attım. Bu bahsedilen maçların biri 29 Nisan, diğeri 3 Mayıs'ta. Bu süreye kadar olan bölümde de, sonradan girdiği maçlar dahil Diego'nun saha içindeki halini izledik. Performanstan bahsetmiyorum.
    Bu yoruma verilmesi gereken cevaplari zaten yukarida vermistim. Geri donmeye gerek yok.

Performanstan bahsetmeden, kararliligi nasil olcecegine de emin degilim. Zira kararlilik zaten futbolcunun motivasyonunu ve bu sayede performansini etkleyen bir ozellik. Diego profilindeki ozellikleri cok iyi kullaniyor demek zor. Kalitesi oldugu gozle goruluyor, her ne kadar performansi ile kalitesinin arasinda cogu zaman ucurum olsa da. Bunu da zihinsel ve kisisel ozelliklerle aciklayabilirsin.

Diego'nun ozellikleri ile performansi arasindaki ucurumu yaratan, kararlilik degilse, ne peki?

Hirsli bir oyuncu mu degil Diego?
    Yoksa kotu bir profesyonel mi?
    Baski mi kaldiramiyor?

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri