Amacımız turu ilk maçta bitirmekti, bunun için olabildiğince baskılı ve agrasif oynamaya çalıştık. 4 gollü bir deplasman zaferi elde etsekte kalemizde 2 gol görmeye engel olamadık.
![]()
Kadıköy'de skorun verdiği rahatlıkla, kendimizi zorlamadığımız bir maç oldu.
Yarı Final için rakibimizi İngiliz devi Manchester United.
3. sezonumu yaşadığım Süper Lig'de aldığım en ağır yenilgi. İdeal 11'e oldukça yakın bir kadro ile sahaya çıkmama rağmen böyle ezici ve onur kırıcı bir skorla karşı karşıya kaldık nedendir bilemiyorum.
Yönetim Avrupa Ligi Yarı Final'i geldikten sonra sezon sonu için bütçe arttırması yaptı, ek olarak klüp olan sözleşmemi 3 yıl daha uzattım.
İstatiksel olarak M.United her ne kadar daha etkili gözükse de, yakaladığımız fırsatları gole çevirebilseydik, Kadıköy'e tur için avantajlı bir skorla dönebilir hatta 96 daki gibi United'ın Old Trafford daki namağlup serisine son verebilirdik.
2012'DE KAPISINDAN DÖNDÜĞÜMÜZ AVRUPA LİGİ FİNALİ, GOL DÜELLOSUNDAN SONRA AYAĞIMIZA SERİLDİ. MAÇTA ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK. NE KADAR KAÇTIYSAK, GENEL FARKI İKİ YE ÇIKARDIYSAKTA UNİTED TEHDİTİ ENSEMİZDEN SON DÜDÜĞE KADAR EKSİK OLMADI. FİNAL'E ÇIKTIK MUTLU VE GURURLUYUZ.
RAKİBİMİZ BİR DİĞER İNGİLİZ TAKIMI TOTTENHAM.
Deplasmandaki Kayserispor galibiyetinin ardından Şampiyonluğumuzu ilan etmiş bulunuyoruz. Hedef, Fatih Terim'in rekoruna önce ortak olmak sonrada onu egale etmek. ZTK fnalini ise Eskişehir ile oynayacağız.
Puan Durumu ve fikstürler
![]()