Quote Originally Posted by CEMCAN75 View Post
teşekkür ederim ardahan amatör ligde bazı takımlar eski takımlar onları düzenleyebilirmisin çayırbaşı karagöl bu takımlar eski takımlar yerlerine posof gençlik damalspor gölegücü bağdeşenspor gibi takımlar var orjinal gruba göre yapsaydınız daha iyi olurdu eğer değiştirme imkanınız varsa yapıp bana atabilirmisiniz tekrar bu yamayı ve ayrıca kars amatör liginde sarıkamış esnaf spor var burdaki yanlışlık ise sarıkamış esnaf spor ismni değişim sarıkamış belediyespor yaptı siz 2 tane eklemişsiniz biri kars amatör liginde diğeri bal liginde bunlar ufak sorunlar düzeltilirse sevinirim... teşekkürler
Yama için herhangi bir yeni takım eklemesi yapılmadı (Sadece kendi ilim olan Muğla takımları hariç) . Datada var olan takımlar kullanıldı.

Ayrıca ben FM Araştırma takımında amatör takımlardan sorumluyum. Sadece Ardahan ve Kars'ta değil bir çok ilde bu şekilde takım var. Bunun sebebi, bir çok ligden her sene takım ihraç edilmesi ve bu ihraç edilen takımlar 2 sene sonra lige geri dönebiliyor. Dolayısıyla bu sene olmayan takımlar önümüzdeki sene tekrar lige dahil edilebilir. Ayrıca tüm liglerin bire-bir gerçek takımlarını eklemek akla ziyan bir iş. 2013 yamamda yapmıştım ve bana kafayı yedirmişti.