- 2-3 maça bir 20-30 şut çektiğin maçta kaleye bir kere gelen rakibe yenilme/puan kaybetme sendromları
- Sıkışan fikstür sebebiyle 1-2 gün arayla maç yapma saçmalıkları
- Az bir şey parlayan PA'sı yüksek oyuncunun hemen 20-30 milyon € bonservis bedellerine ulaşması sebebiyle transfer yapamama/piyasada oyuncu kalmaması sorunsalı
- Artık klasikleşen 2 maç oynamayan yedek oyuncunun triplere girmesi bütün takımı ayağa kaldırması vs.
Gibi klişeler neyse, bunlarla bu seriyi oynamaya devam etmeye alıştırdık zaten kendimizi. Her ne kadar bu seride bu gibi buglar daha da sıklaşsa da 10 senedir oynadığım oyundan beni kopartmaya yetecek kadar ciddi değillerdi. Fakat en son yaşadığım bir bug var ki artık daha ne diyeceğimi bile bilemiyorum.
Fenerbahçe ile oynuyorum, Sivasspor ile Türkiye Kupası yarı final maçım var. 23 kişilik kadromun 18'i milli takımda. Bırak ilk 11'i ilk 5 bile zor çıkacak kadrodan ve bu maç ERTELENMEDİ. Çaresiz asistana bıraktım maçı, PAF Takımla maça çıkmış ve 5-0 kaybetmişiz. Giden kupa, verdiğimiz emek, şu oyunu orjinal alabilmek için biriktirdiğim para falan neyse de en çok Miles efendinin senelerdir hepimizle, azımsanmayacak kadar büyük bir kitleyle alenen billur geçmesi zoruma gidiyor. Senelerdir aynı oyunu allayıp pullayıp önümüze koyuyorlar. Hadi zaten biz oyunu böyle oynamaya da razıyız da be arkadaş artık iyice oynanmayacak kadar rezalet bir iş çıkarmışsınız bu sene.
İyice soğudum oyundan şu son olaydan sonra. Zaten maç motorundaki buglar, oyun içi eksiklikler kabak gibi ortada olmasına rağmen ciddiye almadan vakit geçireyim diye oynuyordum şu oyunu. Bu saatten sonra onu bile yapmam, oynayabilen arkadaşlara Allah sabırlar versin!