1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: UEFA Kupası'nda kura heyecanı!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaşım sen galiba bjk yi bu sene hiç izlememişsin ki savunması kötü diyorsun!!denizli maçında önde olmasına ve basskı yemesine rağmen pozisyon vermedi.yine de yönetim bir oyuncu alacakmış galiba pascal cygan bir de o gelirse çok güçlü bir savunma olur.
    kendi fikrimi söyledim sadece bir maçla değerlendirme yapılmaz .

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by bortecine
    kendi fikrimi söyledim sadece bir maçla değerlendirme yapılmaz .

iyi ya işte sen nereden biliyorsun savunmanın açık vereceğini.bjk kimlere elendi demiş arkadaş mesela valencia tabi ondan önce ş.liginde peruzzi nin son dakika da yaptığı kasti hata!!! olmasa ş.liginde devam edecekti.son senede bolton ve sevilla vardı fazladan zenit çıktı onun da ist da nasıl puan aldğını hatılrıyoruz.tek şut tek gol.ben çok ama çok umutluyum bjk den ve 10 favorisinden biri siz karşı çıkıp gülsenizde.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by scolari12111
    iyi ya işte sen nereden biliyorsun savunmanın açık vereceğini.bjk kimlere elendi demiş arkadaş mesela valencia tabi ondan önce ş.liginde peruzzi nin son dakika da yaptığı kasti hata!!! olmasa ş.liginde devam edecekti.son senede bolton ve sevilla vardı fazladan zenit çıktı onun da ist da nasıl puan aldğını hatılrıyoruz.tek şut tek gol.ben çok ama çok umutluyum bjk den ve 10 favorisinden biri siz karşı çıkıp gülsenizde.
    ben çıkıcam şimdi bana allahını seversen 10 tane favorini yazsana şuraya sonra cevap yazarımsana .
    mümkünse içine bjk yi de sıkıştır ...neymiş bakalım ilk 10 biz de görelim !

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by bortecine
    ben çıkıcam şimdi bana allahını seversen 10 tane favorini yazsana şuraya sonra cevap yazarımsana .
    mümkünse içine bjk yi de sıkıştır ...neymiş bakalım ilk 10 biz de görelim !

kelime oyunu yapıyorsun o nun mecazi bir mana içerdiğini bilmene rağmen benden isim istiyorsun ok arkadaşım bjk cska yı da eleyemez çok kötü berbat savunması var 10 tane gol yer maç başı!!gs ye de aynıları deniyordu zamanında ben kazanır demiyorum ama iddaalı diyorum.gs de grubu geçeceek diyorum.fb bu şekil de zor ilerler grubu geçse bile.kayseri elenebilir ama ufakta olsa şansı var.ts ise fark yer diyorum inş olmaz tabi.bu kadar açık ve net dediklerim.isteyen anlar katılıp katılmamak siz de tabi ki.

Mesaj Yetkileri