Originally Posted by
MelihTrezeguet
Mammana marlon'dan daha iyidir bana kalırsa. Brezilyalı paketi olmasa da onlar zaten tanışıyorlardır hocam, güney amarikalılar birlikte takılabilirler türkiyede

kaleci 10m$, diğer iki stoper nereden baksak 15erm$ tutuyordur bonservisleri, kabaca.
jemerson, bonservisi ile bize katıldı. Onda sıkıntı yok, kaleci de seçenek ikiye çıktı şimdi şu kaleci de çok iyi hem bonservis olarak ucuz hem maaş olarak bunda karar kılacam sanki hemde daha tecrübeli, stoper de de eğer Emenike'yi iyi rakama satarsam senin o diğer Brezilya'lı yada Mammana'ya yönelicem

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güncellemeye geçmeden önce bir kaç şeyin altını çizmek istiyorum. Yani antrenman yaptırma konusunda yetersiz olduğumu açıkçası düşünmüyorum. Taktik olarak yeterli değilim ama antrenman, gözlemleme v.b diğer konularda bu oyun için yeterliyim diye düşünüyorum.
Şimdi gelelim takımın bu kadar neden geride kaldığına yani adamlarımın %95'i maçlarda sakatlanıyor. Allah inandırsın iki oyuncum aynı anda virüs kapıp 10 gün sahadan uzak kalıyor ve daha ilginci Virüsten geri gelen oyuncum daha ilk antrenmanda 10 gün tekrar sakatlanıyor. Daha önce de belirttim 1 hafta içinde 3 sağ bekim sakatlandı
Şimdi aşağıdaki resimi inceleyin bana hak vereceksiniz
Takımın en formda oyuncusu devre arası transfer döneminde aramıza katılan Sisto, Ocak ve Şubat ayına damga vuruyor o formu ile tek hedef olan Avrupa kupalarında başarı getirmesini bekliyorum adamın maçta ayağı kırılıyor.
Dikkat çeken maçlarımız.
YAKIN TARİHİ UFAKTAN BİR HATIRLATALIM (3-0 'DAN 4-3 )
Aslında bu maça full yedek kadro çıkmıştım. Çünkü sonraki maç benim için daha önemli olan Marsilya maçı vardı. Rakip ilk 30 dakika da sahamızda
farka gitmeye başlayınca 2 yarı 3 oyuncu ile müdahale ettim. Ve unutulmayacak bir dönüş yaptık. Bu galibiyetle GS'yi bu sezon hem ilk defa yendik hemde namağlup ünvanını aldık
İçerideki Marsilya maçı yorumsuz.
Bu arada Aytekin hocamı da cidden tebrik ediyorum. Olağan üstü başarı.