Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Hybrid View

İkinizide tebrik ederim FB yine kalamamış ŞL ye Aytekin hocam müthiş bir sezon geçirmiş

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    iki takımın transferler de müthiş olmuş. Galatasarayın forvetine daha sağlam bir isim beklerdim ama.
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION]: hocam Jemerson oynadığı 3 avrupa maçında da sarı kart görünce 4. maçta cezalı duruma düşmüş, kötü şans :/
    Haklısın Forvetler evet Calleri'den sonra hafif kaldılar

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    öncelikle abi hoş geldin
    daha sonra
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION] 'ın transferleri çok yerinde buldum ama ahmet çalık ve oğulcan çağlayan yedekten öteye gidemezler diye düşünüyorum defans ve kaleci triosu hem mantık hemde özellik dereceleri bakımından harika transferler
    ama sol bek sanki günü kurtarsın gibi olmuş
    ayrıca adamda bir kabus bir fobi oluşu ki oturduğum yerde kıs kıs gülmeme sebep oldu adam şl ye yine gidemedi ya la

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] aytekin abi hazırlık kampını iyi geçirmiş takımı iyi analiz etmiş gidenlerden sonra ama verim alabilir mi bilmem
    85 olsun bizim olsun abi
    Çok çalıştık sezon öncesi Gidenlerden sadece Calleri'yi arayabiliriz zaten diğerleri normal performans sergilediler

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hüseyin Konuşturmuş Klasını [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a da Tebrik Etmek Düşer Çalış Senin de Olsun

Bu Arada İkinizde Hoşgeldiniz Der Yöneticilik Hayatınızda Başarılar Dilerim Umarım Forumun Canlanmasında Bir Nebze de Olsa Payınız Olur

Öncelikle teşekkür ederim Hep beraber birşeyler yapacağız artık ..

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    İkinizide tebrik ederim FB yine kalamamış ŞL ye Aytekin hocam müthiş bir sezon geçirmiş
    Müthiş bir sezon geçirdik ama çıtayı erkenden bu kadar yükseltmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri