-
Öyle acaip bir pozisyon bilgisi yok bence, çöp oyuncularla dolu süper ligde fiziksel gücüyle, konsantrasyonuyla ve gerçekten çok etkili markaj özelliğiyle ligin en iyi stoperi oluyor. Üst düzey rakiplere karşı adımlamasını ve duracağı yeri kestiremeyip çok fazla hatalar yaptı, sırf bu bireysel hatalarından gol yedirip net pozisyon da verdirdi. Semih Kaya'nın pozisyon almasından 2 puan düşük olacak kadar kötü değil elbet ama bu Semih Kaya'ya verilen değerle ilgili, o başlıkta da yazdım. (konsantrasyon demişken bu özellik iyi verilmiş olsa da çalışkanlığı artırılmalı bence. Öne çıkmaktan, hamle yapmaktan, geri dönmekten ve rakipleri kovalamaktan çekinmiyor, sürekli canlı ve hareket halinde. Ben olsam konsantrasyon 14 work rate 14 yapardım)
Hız 15 değeri bence de fazla. 13 yapılabilir ancak hızlanma ve çeviklik 1'er puan yükseltilebilir sanki. Markaj yeteneğiyle bu fiziksel özelliklerinin uyumluluğu Kjaer'i bu kadar güçlü kılıyor. Öne çıkıp müdahale yapmaya çalıştığında bu atletik yeteneklerini görebiliyoruz. Hızlanma-çeviklik 11 bence çok ideal, süper rakamlar
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri