18.HAFTA
19.HAFTA
LİGİN İLK YARISI GENEL DEĞERLENDİRME
Şöyle şuraya güzel güzel analiz yaparım diye düşünürken şu anda sinir küpüyüm soruyorum size futbolcu grubum acaba yaşadığımız şehirin sulaklığı sakinliği falan sizi gevşetiyor mu ? Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir ya..Triestina maçı boş bir maç değil ligde 7.sıradalar ama bu bir derbi maçıydı maçtan önce bana bundan bahsedildi bende bu maçın keyfini çıkaralım dedim.Zor bir maçtı ama biliyordum ki oyuncularımız bu zor maçın üstesinden rahatça gelecek nitekim öylede oldu çook rahat ve üstün bir oyunla galip geldik ve bu maçla beraber 3 maç daha evimde oynayacağım tam farkı açma zamanı yani rakip Tamai ligin orta sıra takımı havaya girmişiz en yakın rakibe 5 şehir derbisinde rakibe 3 atmışız sen gel Tamai'ye doğru düzgün hücum bile edeme şu an hala bu maçın siniri var üzerimde antremanlarda bunun hesabını soracağım birdaha bu ciddiyetsizliği gördüğüm kişileri sandala bindirip açıklara salacağım diye tehdit edicem..
Sinir harbini atlatıp ligin ilk yarısının değerlendirmesine gelecek olursak 19 Maç oynadık 14 Galibiyet 2 Beraberlik 3 Mağlubiyetimiz bulunuyor 33 gol attık 11 gol yedik.
Oyuncuların performansından memnunum bu ligin üstünde performans sergiliyorlar her ne kadar aralarda teklesekte listeden anlaşılacağı üzere neredeyse bütün maçlarda oynattığım 3 oyuncu var Acquadro-Modolo-D'Arsie üçlüsü...Acquadro bu takımın oyun kurucu görevini üstleniyor gerektiği zaman savunmada yapıyor güzel paslarıyla akıcılığı ile takıma ruh katıyor..Modolo bu takımın kemiği belkemiği onsuz düşünemiyorum yeri geliyor bir kafa topu bırakmayan stoperi yeri geliyor bir sol bek savunmanın Sigortası...D'Arsie zaten kalecimiz 11 gol yedi güveniyoruz ona.Baretto bu ligin üstünde evet kabul ediyorum ama sanki maç seçiyor gibi yani canı istediği zaman atıp bazı maçlarda Amaaan ne uğraşıcam havasında takılıyor gibi.Depaoli ise görevini layığıyla yapan şık golleriyle ve ortalarıyla takıma çok iyi katkı sağlıyor Venedik'in ruhu DEPAOLI ! ve diğer tüm oyuncular gerçekten herkes harika oynuyor arada çürük performanslarda nazarlık işte.
Buda puan durumu şu son maçı kaybetmek çok koydu gerçekten puan farkı 8 olacakken 5'de kaldı neyse sağlık olsun sonunu getirmek dileğiyle...