Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

run time error 430 hatası veriyo benimki buunu nasıl düzeltirim acaba.google arattım ama hep ing site ler bilgi veriyo...

kardeş öle çıkıo aynen dediğin gibi iki tane birini siliyorum sonradan 1 tane kalıo..v2 yi yüklüyorum ama yine açılmıo??

yaw deli olcam kaç kere sildim yükledim hala aynı hatayı verio

valla aynısı bendede var format atmadan once 1.0 ı sıldım bunu ukledım calısmıstı ama sımdı olmuo ya abımdede aynı sorun var yardım edın

arkadaşlar forma baksaydınız bulurdunuz neyse elinizdeki yamayı kaldırın we bu linkten tekrar indirin http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28443 sora Türkçe Panelin olduğu alanda Temp klasörünün olup olmadığını dene yoksa bir klasör yarat..bu kadar

WİERİ'YE WE TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDMEYİ BORÇ KABUL EDİORUZ

link bozuk herhalde kardes...

Quote Originally Posted by mr_cakir
    link bozuk herhalde kardes...
    tekrar indir anasayfadan we dedğim temp dosyasını oluştur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

2.0.19 versiyonu indiremiyen arkadaşlar var heralde indiremiyenler için rapide upload ediyorum şu an

etçektim ama vaz geçtim yasak felan varsa şimdi kötü olmayım

A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
    ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006

Ya bende bu hatayı veriyo.Türkçe yamadan oyunu çalıştırıyorumm.Yeni oyun diyorumm. yeni oyunu açarken bu hatayı veriyoo. normalde Türkçe yama 2.0 i yüklemden önce ingilizceydi ve böle hata vermiyodu. Bi el atar mısınız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

Smile

Quote Originally Posted by Re_china
    A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
    ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006

Ya bende bu hatayı veriyo.Türkçe yamadan oyunu çalıştırıyorumm.Yeni oyun diyorumm. yeni oyunu açarken bu hatayı veriyoo. normalde Türkçe yama 2.0 i yüklemden önce ingilizceydi ve böle hata vermiyodu. Bi el atar mısınız
    Arkadaşım new game e basıyorsun database yükleniyor diyor ve yarısında bu hatayı alıyorsun değilmi db ile bi sorunun var eğer siteden db indiripp kurduysan ve sende 6.0.3 yüklü değilse bu hatayı alırsın oyunu sil tekrar kur bu hatayı almazsın

arkadaşlar benim gibi sorunu olan "crogram files:sport interactive/football manager TÜRKÇE" klasorunun içine temp dosyası açın düzelio

şimdi de bu sorun çıktı yeni oyuna başlıcam yeni oyun diorum sonra bu hata gelio

bu sorunun nasıl düzelceni bilen varmı*???

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

arkadaşım bu hata db den dolayı geliyo oyunu sil tekrar kur veya belgelerim/sport interactive/fm 2006/cache klasörünü sil öyle dene bide bu hatayı verdikten sonra program fileste oyunun kurulu olduğu klasörde .dmp uzantılı dosya oluşuyo bu hatayı kaç kere almışsan o kadar vardır onlarıda sil öyle bi dene yine olmazsa oyunu tamamen silip tekrar kur yine olmazsa format atman lazım

tamam kardeş bi bakem

abi benim ki doaya bozuk crc hatısı veryor rar dosyalarında

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

Quote Originally Posted by pentagram78
    abi benim ki doaya bozuk crc hatısı veryor rar dosyalarında
    yamayı tekrar indir

Nesil
    2006

bütün runtime eror olan arkadaslar bu mesajıma baksınlar !

arkadaskar simditürkce fmyi yükledik ayarlardan yükledigimiz klösörü sectik ve
    runtime die bir uyarımı gelio!ve diğer arkadasların yaptıklarını yaptık ama hala gelio mu diosunuz?o zaman sunu yapacaksınız arkadaslar!türkce fm yi acacaksınız ve

bu simge masaüstünüzün sağ alt kısmında gözükcek!bu simgenin üzerine asla mouse ile gelmeyin cünkü kaybolur!ondan onun üzerine gelmeden masaüstündeki fm2006 kısayoluna çift tıklayın oyunu acın!böylece fm niz türkce olacak !ii günlerde oynayın

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Arkadaslar Hata Yok Yeniden İndirin Çünkü İlkinde Hata Vardı...Sonra Düzeltildi...Bide Arkadaslar Türkçenin Kurulu Oldugu Yere Gelin Orada "Temp" klasörü olması lazım yoksa "Temp" klasörü açın yeniden deneyin girmeye indiremeyenler Buradan İndirebilir...

Quote Originally Posted by Eren91
    şimdi de bu sorun çıktı yeni oyuna başlıcam yeni oyun diorum sonra bu hata gelio

bende buna takıldim... ara sira veriyor yalniz.. : ) 2 gün oynarim vermez bir gün hiç oynayamam bu hata yüzünden : (

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Arkadaslar Hata Yok Yeniden İndirin Çünkü İlkinde Hata Vardı...Sonra Düzeltildi...Bide Arkadaslar Türkçenin Kurulu Oldugu Yere Gelin Orada "Temp" klasörü olması lazım yoksa "Temp" klasörü açın yeniden deneyin girmeye indiremeyenler Buradan İndirebilir...

arkadasım bende dün indirdim ve run time sorunla karsılastım yani bazi bilgisayarlarda halen bu sorun var!

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

o zaman BURAYA Bakınız

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak Siteniz:Turksportal

Ben Problemimi Hallettim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

serious error hatasını en az 2345 kere söylediniz buda buraya sadece bilgi almak için geldiğinizi gösterir demekki hiçbir cevabı okumadan direk soruya dalıyonuz artık şu serious erroru sormayın

sorun çözüldü ama türkçe oyun açıldığında yeni oyun diyorum veri tabanı yüklenirken anında oyunu aşağı atıp serious error diyoru ve path olarak exenin olduu yeri gösteriyor...lütfen yardım

Nesil
    2006

o zaman BURAYA Bakınız

ya arkadasım zaten dün oradaki yapılması gerekenleri yaptım ama yine olmadı sonra kendimce cözüm ürettim yalnız ben deil bütün arkadaslar yararlansın diye koydum nie bu kadar büyüttünüz anlamadım arkadaslar benim çözümümüde bi sorunuz(veya anlamadıgınız yer)varsa buraya yazın yardımcı olayımın

serious error hatasını en az 2345 kere söylediniz buda buraya sadece bilgi almak için geldiğinizi gösterir demekki hiçbir cevabı okumadan direk soruya dalıyonuz artık şu serious erroru sormayın

ya arkadasım zaten dün oradaki yapılması gerekenleri yaptım ama yine olmadı sonra kendimce cözüm ürettim yalnız ben deil bütün arkadaslar yararlansın diye koydum nie bu kadar büyüttünüz anlamadım arkadaslar benim çözümümüde bi sorunuz(veya anlamadıgınız yer)varsa buraya yazın yardımcı olayımın

Quote Originally Posted by sampiyonfb

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by stuns_cenk

Ben Yardımcı Olmak İstiyom Ama Çünkü Yarın Editör İngilizce diyeceksiniz

bende şimdi ****** hata vermeye başladı allah allah

arkadaşlar benim oyunun yarısı hala ingilizce bu konuda ne yapabiliriz acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bende şimdi ****** hata vermeye başladı allah allah
    Korsanlarda olur böle

Quote Originally Posted by ICEMAN
    arkadaşlar benim oyunun yarısı hala ingilizce bu konuda ne yapabiliriz acaba?
    oyun %80 türkçe tamamı degil

arkadaşlar benim gibi sorunu olan "crogram files:sport interactive/football manager TÜRKÇE" klasorunun içine temp dosyası açın düzelio

v6.0.3 indir ve kur sorun ortadan kalkar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

arkadaşlar sorunların kaynağı zaten kopya cd kopya cd olanlar yazmasın buraya mesaj çok normal kopyalarda o hatalar zatende 2.0.19 ve orj cd si olan hata almaz

Arkadaşlar acil yardım
    Please insert the correct CD-Rom,select Ok and restart application yazıyor
    oyunu yükledim herşey tamam tekrar başlattık bilg ama olmuyor yardımmmmm

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by invisible
    Arkadaşlar acil yardım
    Please insert the correct CD-Rom,select Ok and restart application yazıyor
    oyunu yükledim herşey tamam tekrar başlattık bilg ama olmuyor yardımmmmm
    Yukarıdaki mesajı oku ...