run time error 430 hatası veriyo benimki buunu nasıl düzeltirim acaba.google arattım ama hep ing site ler bilgi veriyo...
run time error 430 hatası veriyo benimki buunu nasıl düzeltirim acaba.google arattım ama hep ing site ler bilgi veriyo...
kardeş öle çıkıo aynen dediğin gibi iki tane birini siliyorum sonradan 1 tane kalıo..v2 yi yüklüyorum ama yine açılmıo??
yaw deli olcam kaç kere sildim yükledim hala aynı hatayı verio
valla aynısı bendede var format atmadan once 1.0 ı sıldım bunu ukledım calısmıstı ama sımdı olmuo ya abımdede aynı sorun var yardım edın
arkadaşlar forma baksaydınız bulurdunuz neyse elinizdeki yamayı kaldırın we bu linkten tekrar indirin http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28443 sora Türkçe Panelin olduğu alanda Temp klasörünün olup olmadığını dene yoksa bir klasör yarat..bu kadar
WİERİ'YE WE TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDMEYİ BORÇ KABUL EDİORUZ
link bozuk herhalde kardes...
tekrar indir anasayfadan we dedğim temp dosyasını oluşturOriginally Posted by mr_cakir
2.0.19 versiyonu indiremiyen arkadaşlar var heralde indiremiyenler için rapide upload ediyorum şu an
etçektim ama vaz geçtim yasak felan varsa şimdi kötü olmayım
A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006
Ya bende bu hatayı veriyo.Türkçe yamadan oyunu çalıştırıyorumm.Yeni oyun diyorumm. yeni oyunu açarken bu hatayı veriyoo. normalde Türkçe yama 2.0 i yüklemden önce ingilizceydi ve böle hata vermiyodu. Bi el atar mısınız
Arkadaşım new game e basıyorsun database yükleniyor diyor ve yarısında bu hatayı alıyorsun değilmi db ile bi sorunun var eğer siteden db indiripp kurduysan ve sende 6.0.3 yüklü değilse bu hatayı alırsın oyunu sil tekrar kur bu hatayı almazsınOriginally Posted by Re_china
![]()
![]()
arkadaşım bu hata db den dolayı geliyo oyunu sil tekrar kur veya belgelerim/sport interactive/fm 2006/cache klasörünü sil öyle dene bide bu hatayı verdikten sonra program fileste oyunun kurulu olduğu klasörde .dmp uzantılı dosya oluşuyo bu hatayı kaç kere almışsan o kadar vardır onlarıda sil öyle bi dene yine olmazsa oyunu tamamen silip tekrar kur yine olmazsa format atman lazım
tamam kardeş bi bakem
abi benim ki doaya bozuk crc hatısı veryor rar dosyalarında
yamayı tekrar indirOriginally Posted by pentagram78
bütün runtime eror olan arkadaslar bu mesajıma baksınlar !
arkadaskar simditürkce fmyi yükledik ayarlardan yükledigimiz klösörü sectik ve
runtime die bir uyarımı gelio!ve diğer arkadasların yaptıklarını yaptık ama hala gelio mu diosunuz?o zaman sunu yapacaksınız arkadaslar!türkce fm yi acacaksınız ve
bu simge masaüstünüzün sağ alt kısmında gözükcek!bu simgenin üzerine asla mouse ile gelmeyin cünkü kaybolur!ondan onun üzerine gelmeden masaüstündeki fm2006 kısayoluna çift tıklayın oyunu acın!böylece fm niz türkce olacak !ii günlerde oynayın![]()
Arkadaslar Hata Yok Yeniden İndirin Çünkü İlkinde Hata Vardı...Sonra Düzeltildi...Bide Arkadaslar Türkçenin Kurulu Oldugu Yere Gelin Orada "Temp" klasörü olması lazım yoksa "Temp" klasörü açın yeniden deneyin girmeye indiremeyenler Buradan İndirebilir...
bende buna takıldim... ara sira veriyor yalniz.. : ) 2 gün oynarim vermez bir gün hiç oynayamam bu hata yüzünden : (Originally Posted by Eren91
Originally Posted by BaD BoY
arkadasım bende dün indirdim ve run time sorunla karsılastım yani bazi bilgisayarlarda halen bu sorun var!![]()
![]()
![]()
o zaman BURAYA Bakınız
Ben Problemimi Hallettim![]()
serious error hatasını en az 2345 kere söylediniz buda buraya sadece bilgi almak için geldiğinizi gösterir demekki hiçbir cevabı okumadan direk soruya dalıyonuz artık şu serious erroru sormayın
sorun çözüldü ama türkçe oyun açıldığında yeni oyun diyorum veri tabanı yüklenirken anında oyunu aşağı atıp serious error diyoru ve path olarak exenin olduu yeri gösteriyor...lütfen yardım
ya arkadasım zaten dün oradaki yapılması gerekenleri yaptım ama yine olmadı sonra kendimce cözüm ürettim yalnız ben deil bütün arkadaslar yararlansın diye koydum nie bu kadar büyüttünüz anlamadımarkadaslar benim çözümümüde bi sorunuz(veya anlamadıgınız yer)varsa buraya yazın yardımcı olayımın
ya arkadasım zaten dün oradaki yapılması gerekenleri yaptım ama yine olmadı sonra kendimce cözüm ürettim yalnız ben deil bütün arkadaslar yararlansın diye koydum nie bu kadar büyüttünüz anlamadımarkadaslar benim çözümümüde bi sorunuz(veya anlamadıgınız yer)varsa buraya yazın yardımcı olayımın
Originally Posted by sampiyonfb
![]()
Ben Yardımcı Olmak İstiyom Ama Çünkü Yarın Editör İngilizce diyeceksinizOriginally Posted by stuns_cenk
bende şimdi ****** hata vermeye başladı allah allah
arkadaşlar benim oyunun yarısı hala ingilizce bu konuda ne yapabiliriz acaba?
Korsanlarda olur böleOriginally Posted by Eren91
oyun %80 türkçe tamamı degilOriginally Posted by ICEMAN
v6.0.3 indir ve kur sorun ortadan kalkarOriginally Posted by Eren91
![]()
arkadaşlar sorunların kaynağı zaten kopya cd kopya cd olanlar yazmasın buraya mesaj çok normal kopyalarda o hatalar zatende 2.0.19 ve orj cd si olan hata almaz
Arkadaşlar acil yardım
Please insert the correct CD-Rom,select Ok and restart application yazıyor
oyunu yükledim herşey tamam tekrar başlattık bilg ama olmuyor yardımmmmm
Yukarıdaki mesajı oku ...Originally Posted by invisible