1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Bu database değişikliği imkanı benim elimde olsa ( Kiralık oyuncuların belirli bir zamanda kulübe katılması gibi ) hiç üşenmeden ara transferde gelecek gibi yaparım. Bunlara zor geliyor 2 ,3 tık fazla yapmak ama 2 gb lik oyuna 100 lira almayı iyi biliyorlar. Eğer bulabilirsem kiralık transferlerin ara dönemde gelebilme olayını 1 2 hafta içinde yapıp burada paylaşırım.
    Hocam ben fm 2015 te denedim onu. Bonservisiyle transfer olan oyuncuları editörden gelecek transfer sekmesinden ayarladığımda belirtilen tarihte takımlarına katılıyorlardı. Ama kiralık giden oyuncularda bu olmuyor. Adam misal 12 ocakta başka bir takıma kiralık olarak transfer oldu sen kalkıp bu tarihi editöre girdiğinde editör bunu oyuna yansıtmıyor. Direk iptal. Mecbur sezon başı yani 1 temmuz tarihini girmen lazım. Sonuç yine saçmalık. Adamlar editöre gelecek transfer için kira seçeneğini koymaktan aciz. Aynı şekilde serbest bir oyuncu içinde gelecek transfer yapılamıyor. Hatta antrenörler içinde aynı şey söz konusu. Guardiola önümüzdeki sezon için man city ile anlaştı ama editörden gelecek transfer girilmiyor. Tek çare oyun içi editör. Oyun içi editörde de kiralık denen olay yok sadece bonservisiyle gönderilebiliyor oyuncular. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor yani
    Last edited by hknshr : 02.Şubat.2016 at 16:44

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Hocam ben fm 2015te denedim onu. Bonservisiyle giden oyuncuları gelecek transfer sekmesinden ayarladığımda belirtilen tarihte takımlarına katılıyorlardı. Ama kiralık giden oyuncularda bu olmuyor. Adam misal 12 ocakta başka bir takıma kiralık olarak transfer oldu sen kalkıp bu tarihi editöre girdiğinde editör bunu oyuna yansıtmıyor. Direk iptal. Mecbur sezon başı yani 1 temmuz tarihini girmen lazım. Sonuç yine saçmalık. Adamlar editöre gelecek transfer için kira sekmesini koymaktan aciz. Aynı şekilde serbest bir oyuncu içinde gelecek transfer yapılmıyor. Hatta antrenörler içinde aynı şey söz konusu. Guardiola sene sonu man city ile anlaştı ama editörden gelecek transfer girilmiyor. Tek çare oyun içi editör. Oyun içi editörde de kiralık denen olay yok sadece bonservisiyle gidiyor oyuncular. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor yani
    Haklısın hocam olmuyor bir türlü.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri