27. Hafta - E - vs Borussia Dortmund
Çok güzel bir maç oldu. Rakibimiz favoriydi ama çocuklar iyi mücadele ettiler ve neredeyse maçı kazanacaklardı. Beraberlik iyi sonuç.
28. Hafta - D - vs Köln
Çok eğlenceli bir maç izledim. Çocukların gösterdiği performanstan da memnunum diyebilirim. Köln çok iyi oynadı. Küme düşmemek için inanılmaz mücadele ettiler. Bir türlü iki farkı yakalayamayınca beraberliğe razı olduk. Yine de deplasmanda iyi bir sonuç sayılabilir.
29. Hafta - E - vs Hamburg
Artık bir galibiyet alma vakti gelmişti Avrupa Ligi Elemeleri'nden uzaklaşmamak için. Çocuklar da bunun farkında olarak iki güzel golle maçı kazandılar. Halilovic'in içine Messi kaçmış gibiydi.
30. Hafta - D - Stuttgart
Bundesliga'nın ikinci devredeki en formda takımına karşı deplasmanda oynadık. Beraberliğe razıydık ama Stuttgart bir an bile maçta kontrolü almamıza izin vermedi. Dragowski de şov yapınca tek farklı bir mağlubiyet aldık.
Puan Durumu
Kalan Maçlarımız
Leipzig'i yenebilirsek, diğer maçlardan alacağımız güzel sonuçlarla kendimizi Avrupa Ligi'ne atabiliriz.
Sezon sonu yaklaşırken, tabii bir yandan da transfer düşünülmeye başlıyor.
Bir defansif orta saha bir sağ bek ve çok iyi bir stoper almak istiyorum. Öneriler varsa, açığım. Muhtemelen güzel geçen sezondan sonra yönetim güzel bir bütçe verecektir.![]()
Duyuru: 19 Yaş Altı takımımız liginde namağlup şampiyon olmuştur.