Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
Çok güzel bir sezon olmuş hocam. Emenike kendisinden beklenmeyen işler yapmış, gençler de çok iyi. Özellikle Halilovic'in 1 sene daha bizle kalacak olması harikulade. Gelsin transferler
Hocam Halilovic'in formayı zorlayacak Driussi geldi. İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
Transferler başarılı.. Driussi bu adam tam bir makine umarım güzel verim alırsın..
İlk resmi maçında, kupada çok iyiydi. Umarım verim alırız, Halilovic ile beraber Sol kanadı götürecekler.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Transferler beklediğimin gibi değil kıy biraz paraya
İki oyuncu daha aldık, yetmezse söyle senin için bir de stoper alacağım.

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
Claudio Yacob'u çok aradın mı çok iyi transfer olmuş
Bir alışkanlığım var. Büyük liglerde küme düşen takımların kadrolarına bakarım ve güzel bir adam varsa kapmaya çalışırım. Yacob'u da daha önceden biliyordum ama bedelsiz bir şekilde transfer edebileceğimizi bilmiyordum. Çok şey bekliyorum ondan. Takıma tecrübe ve defansif anlamda güç katacak.

-

Bu arada Köln'den Jonas Hector ile görüştük ama kendisi Barcelona'ya gitmeyi tercih etti. Transfer edebilseydik harika bir transfer olacaktı.

Profili:

Transfere Devam

Gözlemcilerimden bir tanesini Konfederasyon Kupası'nı izlemeye göndermiştim. Adam bize adeta tutmuş piyango biletiye geldi. Hirving Lozano'nun sözleşmesi bitmiş ve sadece Inter izliyordu. Bastık maaşı kattık takıma.

Sağ bek arayışlarımızı da Cancelo transferi ile sonlandırdık.

Henüz transfer dönemi sonlanmadı, çok yüksek ihtimal demiyorum ama takıma bir stoper veya orta saha oyuncusu daha katılabilir.

Sezon başlangıcına 1 hafta kala;

11. Hirving Lozano

20. Joao Cancelo