1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Yeni Bir Seriyi Öğrenmek Amacıyla Beşiktaş ile Yola Çıkıyoruz ! | v16.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sezon öncesi iki hafta kadar takım uyumu ve taktik basabilirsin.
    Ağustos Ayını Full Taktik Yapayım O Zaman

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Sakatlık olmadığı sürece Oğuzhan'ı da mutlaka oynat mükemmel bir oyuncu oluyor kendileri. ayrıca 1 numaralı taktik için :kevgir: simgesi rica ediyorum
    Gerekli Mercilere Söyleyip :kevgir: Smile'nı nı Ortaya Çıkaracağım

Ortasaha'da Yedek Olarak Oynatacak Adam Yok Zaten Oğuzhan, Atiba ve Necip Üçlüsünün 2'si Oynamak Zorunda Allah Vermesin Sakatlık Durumunda Oynatacak Adam Yok

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Cok basarilar. Gercekteki gibi oyuncuları iyi fiyatlara kakalamanı bekliyoruz
    Valla Bakalım Töre Bayağı Mızmızlandı İlgilenen Olursa Sat Beni Diye Bu Transfer Dönemi Olmaz Ama Ocakta Bakalım Nasıl İteleyeceğiz Bilemiyorum

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Vay vay abim gelmiş. Başarılar. İlk taktikle her maç 7+ oynanır abi.
    Valla Hazırlık Maçları Öyle Demiyor Alt Bitti Hep Gerçi Samsun Maçı Hariç Hep Kontra ve Diğer Taktiği Kullandım

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    vay vay vay hayırlı olsun başarılar öncelikle
    sonra da o taktik çok iddialıymış ama o pozisyon sayısına 9 az ayrıca yediğin pozisyon sayısı da fazla değil
    Eyvallah Teşekkür Ederim Artık Batacağız mı Çıkacağız mı Göreceğiz Hazırlık Maçlarından Pek Bir Şey Anlamadım

Quote Originally Posted by Totrakan View Post
    başarılar hocam
    Sağolasın

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar , yavaş öğreniyorsun galiba oyunu, muhtemelen yine seriyi bir kariyer ile bitirirsin
    Napalım Oyun Ancak Hazmediyor Çok Karışık ve Çözebilmek İçin Kafa Patlatıyoz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Temmuz Ayının Son Haftasına Kadar Takıma Yeterince Kondisyon Yükledikten Sonra 4 Hazırlık Maçıyla Taktiği Genel Anlamda Test Ettik.

3.Taktiğimiz Olan Kontra Taktiğini Uyguladığımız Juventus Maçında Takım Fena Oyun Oynamadı.

Samsun Maçında 1.Taktiğimizi Uyguladığımız Maçta Temel Eksikliklerimizi Gördük

Sevilla Maçında 2.Taktiğimiz Olan Topa Hakimiyeti Rakibe Kabul Ettiremedik.

Kontra Taktiğimiz Juventustan Sonra Valencia'ya ya da İşe Yaraması Bu Taktiğin Olmuş Olduğunu Gösteriyor En Azından 1 Taktiğimiz Hazır Gibi

Bu Sezon Oyuncuların Kadro Numarasını da Değiştirerek Federasyona Yolladık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri