Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Thomas Partey i bende kullanıyorum Göztepede iyi bir oyuncu ama direk ilk 11de oynatma.
İki bir yönlü oyuncu olduğu için rotasyonda çok kilit rol üstlenecektir. Kendini kanıtlarsa ama neden ilk 11 olmasın. Neudecker kanıtladı ve ilk 11.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Teknik özellikler maç, mental özellikler kupa kazandırır.

Bu sözü tuttum
Saha dışında Mourinho, maç esnasında Benitez, devre arasında ve maç sonunda Fatih Terim oluyorum. Çıkıyo bir şeyler işte.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
Arnautovic bir maçlık şov yapmış,gece alemlere akar bozar kendini
Tüm takım alemlere akmış heralde Dortmund'u ağlatan takım ertesi maçta Augsburg'a karşı dağıldı.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Arnatoviçin profilini çok beğendim, partey de sağlam oyuncu. Sattıklarından da sağlam para gelmiş.
Rajkovic'i de satardım da PSG 2,1 Milyon Euro teklif etti. Şaka gibi. Paracıyım biraz.

Arnautovic'in mental özellikleri biraz daha iyi olsa dünya yıldızı olur. Kanat oyuncusu için gereken tüm özelliklere sahip gibi görünüyor. Hem sağda hem solda oynar.

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
Arnautovic ve Partey sağlam transfer olmuş. Sezon sonunda Partey'in profilini tekrar paylaşırsan sevinirim
Partey şu an 24 yaşında daha çok gelişeceğini zannetmiyorum ama tabii ki paylaşırım.

Quote Originally Posted by devilshand View Post
adam ne ara alıştın ne ara oynadın ne ara 3 attın bir eşyalarını filan yerleştirseydin
Arnautovic'i böyle görünce sonraki FM kariyerime karar verdim bile.

Quote Originally Posted by Lipton View Post
Aman yarabbi! Transfer döneminde herşey ne kadarda hızlı gelişmiş öyle.
Aslında duruma biraz da hazırlıklıydım, Driussi'yi her türlü gönderecektim ve Fossum'u uzun süredir takip eden kulüpler vardı. Real Madrid'in teklif yapmasını beklemiyordum ama adamlar yatırdı parayı aldı.

Claassen'i ilk 11'e, diğer oyuncuları yedek olarak transfer ettik. Son güne kadar en doğru tercihi yapmak için bol bol araştırma yaptırdım gözlemcilere. Partey ve Arnautovic daha çok yedek oyuncu olarak transfer edildikleri için ucuz olmaları en büyük etkendi transferlerinde. Ve tabii ki 1-2 sezon içerisinde bize kar sağlayacak oyuncular olmasına özen gösterdim.