Danimarka 1.Ligi
1.Hafta
Spoiler: ISTATISTIKLER
2.Hafta
3.Hafta
Danimarka Kupası
1.Tur
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Danimarka Kupası
2.Tur
Genç forvetimiz bi süre bizi yalnız bırakacak olsa da takıma güveniyorum hele hele şu sonuçlardan sonra
Şu muazzam tabloyu şöyle bir özetleyecek olursam diyecem de pek özetleyecek bişey yok müthiş işler yapıyor takım yahu
Açıkcası sezon öncesi böyle birşeyin hayalini dahi kurmuyordum. Zira bir sürü oyuncu yolladık sonra dara düşüp tekrar eskilere sarıldık dar bir zamanda aceleyle yaptığımız transferler ve ve çok da memnun kalmadığım bir hazırlık kampından sonra takımın şu reaksiyonu vermesi taraftardan çok beni şaşırtmıştır. Ama tatilin fazla olmaması ve eski oyuncuların tekrar katılımı ile taktik ve takımın birbirine uyumunun çok azalmasını engellediği için böyle bir tablo çıktı diye tahmin ediyorum
Skorlara gelecek olursak lige ülkenin köklü ekiplerinden Viborg maçı ile giriş yapıp aldığımız 3 puan ve akabinde geçen yıl içerde dışarda farklı mağlup ettiğimiz takıma karşı rehavete kapılmamız ile gelen mağlubiyetle başladık. Sonra ise inanılmaz bir Vejle maçı oynadık. Danimarka kupasında ise danimarka süper lig takımına kk söktürdük uzatmalarda elendik maalesef. Çok konuşacak bişey yok bu tablo ile ilgili zira ben de sahada neler olduğuna inanamıyorum ilahi bir güç itiyor takımı adeta