Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 213 sonuç

Konu: UEFA Kupası'nda kura heyecanı!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

BJK cok saglam kadro kurdu, FB ile birlikte insallah ust turlara cikarlar. Kayseri ve TS yi de isterim ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

gelecez UEFA ya
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

gerçekçi olalım . üstelik kiev deki goller demişsin fenerin savunması kötü sizinki daha kötü siz de bunu kabul edin . bizim avrupoada yediğimiz hatalı golleri siz ligde yiyosunuz . avrupada en iyi oynayan demişsin düzgün rakip mi geldi 3 senedir ? bize gelen rakiplere bak sizinkilere bak .

ben takımıma güveniyorum daha doğrusu biz güveniyoruz .en azından hayalci düşüncelere kapılmıyoruz ...

son olarak da bjk de gs de turu geçecek diye bana gönderme mi yapıyorsun anlamadım ne demek bjk de gs de turu geçecek ? ben geçmez demedim ki aksini iddia ediyosun ?

[tartışmayı takımlar düzeyine taşımazsak sevinirim]

yorum yapacaksanız düzgün yorum yapın diğer takımları aşağlamayın!

Del Piero_10 Misafir

fb en ballı kurayı çekti
    bjk'nin şansı yarı yarıya
    ts ve Kayseri ise maalesef elendi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fanatik kavgalar yerine ya***ı yorumlar yapalım arkadaslar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    yorum yapacaksanız düzgün yorum yapın diğer takımları aşağlamayın!
    kastedilen bensem özür dilerim fakat böyle bi amacım yok ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by bortecine
    gerçekçi olalım . üstelik kiev deki goller demişsin fenerin savunması kötü sizinki daha kötü siz de bunu kabul edin . bizim avrupoada yediğimiz hatalı golleri siz ligde yiyosunuz . avrupada en iyi oynayan demişsin düzgün rakip mi geldi 3 senedir ? bize gelen rakiplere bak sizinkilere bak .

ben takımıma güveniyorum daha doğrusu biz güveniyoruz .en azından hayalci düşüncelere kapılmıyoruz ...

son olarak da bjk de gs de turu geçecek diye bana gönderme mi yapıyorsun anlamadım ne demek bjk de gs de turu geçecek ? ben geçmez demedim ki aksini iddia ediyosun ?

arkadaşım sen galiba bjk yi bu sene hiç izlememişsin ki savunması kötü diyorsun!!denizli maçında önde olmasına ve basskı yemesine rağmen pozisyon vermedi.yine de yönetim bir oyuncu alacakmış galiba pascal cygan bir de o gelirse çok güçlü bir savunma olur.

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    fb en ballı kurayı çekti
    bjk'nin şansı yarı yarıya
    ts ve Kayseri ise maalesef elendi

arkadaşım yapma ya bjk nin neresi yarı yarıya biz mi takip edemedik bu cska yı neymişte haberimiz yokmuş.fb ve bjk mucize olmazsa çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

yaw konu uefa kuralarından takımların savunmalarına yedikleri gollere geldi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaşım sen galiba bjk yi bu sene hiç izlememişsin ki savunması kötü diyorsun!!denizli maçında önde olmasına ve basskı yemesine rağmen pozisyon vermedi.yine de yönetim bir oyuncu alacakmış galiba pascal cygan bir de o gelirse çok güçlü bir savunma olur.
    kendi fikrimi söyledim sadece bir maçla değerlendirme yapılmaz .

Del Piero_10 Misafir

arkadaşım yapma ya bjk nin neresi yarı yarıya biz mi takip edemedik bu cska yı neymişte haberimiz yokmuş.fb ve bjk mucize olmazsa çıkar.
    cska hiçbirşey ama beşiktaş'ın 2 senedir uefa'da elendiği takımlarda hiçbirşeydi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    yaw konu uefa kuralarından takımların savunmalarına yedikleri gollere geldi
    arkadaşım takımları ve ne skorlar alabileceklerini tartışıyoruz pek büyük bi sorun yada konunun dağılması olmasa gerek ...

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    cska hiçbirşey ama beşiktaş'ın 2 senedir uefa'da elendiği takımlarda hiçbirşeydi
    bunu söylemeye çalışıyorum böyle takımlarla tecrübe olmaz arkadaşlar !
    dileriz tüm takımlarımız başarılı olsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

kendi fikrimi söyledim sadece bir maçla değerlendirme yapılmaz .

iyi ya işte sen nereden biliyorsun savunmanın açık vereceğini.bjk kimlere elendi demiş arkadaş mesela valencia tabi ondan önce ş.liginde peruzzi nin son dakika da yaptığı kasti hata!!! olmasa ş.liginde devam edecekti.son senede bolton ve sevilla vardı fazladan zenit çıktı onun da ist da nasıl puan aldğını hatılrıyoruz.tek şut tek gol.ben çok ama çok umutluyum bjk den ve 10 favorisinden biri siz karşı çıkıp gülsenizde.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

iyi ya işte sen nereden biliyorsun savunmanın açık vereceğini.bjk kimlere elendi demiş arkadaş mesela valencia tabi ondan önce ş.liginde peruzzi nin son dakika da yaptığı kasti hata!!! olmasa ş.liginde devam edecekti.son senede bolton ve sevilla vardı fazladan zenit çıktı onun da ist da nasıl puan aldğını hatılrıyoruz.tek şut tek gol.ben çok ama çok umutluyum bjk den ve 10 favorisinden biri siz karşı çıkıp gülsenizde.
    ben çıkıcam şimdi bana allahını seversen 10 tane favorini yazsana şuraya sonra cevap yazarımsana .
    mümkünse içine bjk yi de sıkıştır ...neymiş bakalım ilk 10 biz de görelim !

Sizmi hayal kurmuyorsunuz. Don kisot bile sizden daha realist kalir be.Hersene avrupada kupa alicaz diyen Altay degil sizsiniz. Ondan sonrada her yenilgiyi tecrubeye baglayanda sizsiniz.Sen Ilker yasin gibi adamlari fazla dinleme bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben çıkıcam şimdi bana allahını seversen 10 tane favorini yazsana şuraya sonra cevap yazarımsana .
    mümkünse içine bjk yi de sıkıştır ...neymiş bakalım ilk 10 biz de görelim !

kelime oyunu yapıyorsun o nun mecazi bir mana içerdiğini bilmene rağmen benden isim istiyorsun ok arkadaşım bjk cska yı da eleyemez çok kötü berbat savunması var 10 tane gol yer maç başı!!gs ye de aynıları deniyordu zamanında ben kazanır demiyorum ama iddaalı diyorum.gs de grubu geçeceek diyorum.fb bu şekil de zor ilerler grubu geçse bile.kayseri elenebilir ama ufakta olsa şansı var.ts ise fark yer diyorum inş olmaz tabi.bu kadar açık ve net dediklerim.isteyen anlar katılıp katılmamak siz de tabi ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

trabzonla kayserinin isleri cok zor

Fenerbahçe ve Beşiktaş rahat geçerler, gruplara kalırlar.

Trabzonspor'un işi çok zor. Apoel maçında da umut vermedi. Ama geçer umarım, iyi bir santrafor alırlarsa iş yaparlar. Marcelinho da katılacak takıma, yeni liste verilecek. Haydi Trabzonspor, ele şu Osasuna'yı!

Kayserispor'a da güvenim sonsuz.

4 takımımız da UEFA'da gruplara kalabilir, FB ve BJK büyük sürpriz olmazsa kesin kalacaktır ve iki takım da üst turları zorlayacaktır.

Umarım Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Kupası finalini oynar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh

Umarım Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Kupası finalini oynar
    ve umarım UEFA finali Şükrü Saraçoğlunda oynanır.

S-B-Z Misafir

cska çıkmış bize burda öğrendim.bana turu geçeriz gibi geliyor ama yinede temkinli olmak lazım.bu tür takımlar herzaman uğraştırıyor kartalımı inşallah geçeriz turu.
    diğer tüm takımlarada başarılar.

4 takımımıza da hayırlı olsun inşallah turu geçip guruplara kalırlar

uefa finali glasgow da arkadaşlar sizin hayaller suya düştü

Beşiktaş ve Fenerbahçe garanti gibi ama Trabzon'un işi zor. Kayseriye ben güveniyorum gruplara kalacaktır. İnşallah Trabzon'da kalırda 4 takımımız birden Uefa'da yol alır. Salı veya Çarşamba ve Perşembe gecelerimiz çok zevkli geçecek..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hadi yaw.Tüh .Ülkemize büyük katkısı olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence kayseri az yi geçer trabzon kalır bi tek onlarda yürekten inanırlarsa onlarsa geçer

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ne şükrü saracoglu bu sene final iskocyada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kayseri'yi gruplarda göreceğiz diyenler; ALKMAAR gibi mütevazi bir takımı nasıl eleyecek Kayseri ..?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Zaten Önümüzdeki Sene için Başvurmadı mı Saraçoğlu ?
    Kolasy bi rakip geldi..Bjknin işi zor ama geçer gibi¿¿¿
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

saraçoğlu ztn 2008 adaylarından bu sene adaylık yoktu ki:S ööle biliorm yani

Del Piero_10 Misafir

2008 kadıköyde deyin lütfen

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri