1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: UEFA Kupası'nda kura heyecanı!

Hybrid View

Nesil
    2006

Fenerbahçe;
    Bu tur için adı yetecektir küçümsemediği taktirde B 34 maçı gibi olur.
    Beşiktaş;
    İyi bir takım olma yolunda ilerliyorlar işi ciddiye alırsa çok rahat çıkar.
    Trabzonspor;
    Söylenecek fazla söz yok büyük ihtimalle veda edecekler ama top yuvarlaktır.
    Kayserispor;
    Gruplarda görmek hayal olmaz ama rakibinin tecrübesi yetecektir.

Nesil
    2006

Bence en şanssız kura kayserinin! Çünkü Alkmaar kupanın favorilerinen!

Nesil
    2006

Alkmaar'da büyütülecek bir şey yok diyen arkadaşlar son 2 sezondur Alkmaar'ı UEFA'da takip ediyorlarmı acaba? Çok büyük bir yıldız yok takımlarında ama gerçekten takım halinde çok iyi savaşoıyorlar. Umarım tüm takımlar tur atlar ama ben Kayserispor ve Trabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Biliyorum bana kızacaksınız ama bu benim fikrim. Kadıköydeki Kiev maçından önce de bu Kiev feneri en az 2 kere vurur dedim bana objektif ol dediler ertesi gün objektif olduğumu anladılar. Umarım sizin dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum ben...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Alkmaar'da büyütülecek bir şey yok diyen arkadaşlar son 2 sezondur Alkmaar'ı UEFA'da takip ediyorlarmı acaba? Çok büyük bir yıldız yok takımlarında ama gerçekten takım halinde çok iyi savaşoıyorlar. Umarım tüm takımlar tur atlar ama ben Kayserispor ve Trabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Biliyorum bana kızacaksınız ama bu benim fikrim. Kadıköydeki Kiev maçından önce de bu Kiev feneri en az 2 kere vurur dedim bana objektif ol dediler ertesi gün objektif olduğumu anladılar. Umarım sizin dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum ben...
    Sonuna kadar katılıyorum sana ..
    Sonuçta Kayseri'ye, Trabzon'a bir garezim yok. Neden elenirler diyelim ki ..? Bende böyle düşünüyorum ama umarım yanılırım.

Nesil
    2006

Teknik Direktorlerinin Rakibi Kucumseyecek Hali Yok! Futbolcularinin Motivasyonuicin Mecbur Bunlari Soyleyecek! Kayserispor'un Alkmaar'a Bas Tutacak Takim Olacagini Sanmadigimi Yineliyorum. Evet Kayseri Gecen Sene 5. Oldu Takimda Gol Krali Var Ama Ne Olursa Olsun Alkmaar Ayarinda Bir Takim Degil! Bu Alkmaar Dedigimiz Takim Bence Bu Kupanin En Buyuk Favorilerinden Biri!

Nesil
    2006

Kayseri Ligi En Erken Acan Takim Bu Yuzden En Hazir Takim Olmasi Gerekiyordu. Fena Baslamadi Demissin. 3 Hafta Gecti Lig Basliyali Gs Den 4 Yedi, Son Hafta Dazar Zor 2-1 Yendi Rakibinin 10 Kisi Kalmasi Sayesinde! Kayseri'yi Orda Nasil Bir Atmosfer Bekledigini Soyluyeyim Size Alisamiyenin Aynisi Diyebilirim Stadlari Da Yaklasik 20000 Kisilik Oldugundan Samiyen Ornegi Verdim Ve Gercekten Cok Atesli Bir Taraftari Var Cunku Alkmaar Hollanda Liginde Alt Sinif Tabakasinin Temsilcisi!

Nesil
    2006

Maldini'nin bir sözü vardı Samiyen hakkında. 'Kimse beni bu stadda 25000 kişi olduğuna inadıramaz' diye. Aynı durum Alkmaar'ın stadı için de geçerli çok ateşli bir tarftarı var inanın bana!

Nesil
    2006

Ben de iddia ediyorum o zaman bu ALKMAAR Kayseri'yi %95 eler! Bu arada stadları 8500 kşilik değil yeni bir stadda oynamaya başladılar bu sene! sanırım 18000 kişilik falan!

Mesaj Yetkileri