Originally Posted by
TariboWest
İlk yarı muhteşem geçmiş. Bu performansı ikinci yarıya yayarsak şampiyonluk bizimdir.
Teknik özellikler maç mental özellikler kupa kazandırır sözü de hoş.

Teşekkür ederim. Şu an bir sıkıntımız var; Büyük takım olduk gibi ama büyük takım gibi oynayamıyoruz. Güçlü rakiplere karşı stratejimiz işliyor ama daha zayıf rakiplere karşı kesinlikle zorlanıyoruz.

Originally Posted by
devilshand
O kariyeri de 16.3le görürüz herhalde 4gozle bekliyorum
Okulun ikinci dönemi Beton, Çelik gibi dersler alacağım. Onlardan fırsat olursa kesinlikle bu kariyer bitince başka bir kariyer yapmayı düşünüyorum.

Originally Posted by
Juan Diaz
şu kariyere girip futbolculara bakıyorum sonra gidip kendi oyuncularıma bakıyorum zulme bak
İskandinav, iskandinav diye tutturmasaydın sen de be Diaz.
Biliyorsunuzdur turnuva başladı. Biraz turnuvaya hazırlık biraz başka işler derken kariyer biraz geri kaldı. Gecikme için özür diliyorum. Turnuvada beni takip etmek isteyen olursa da F grubundayım, bilginize.
Bundesliga
20. Hafta - D - vs Augsburg
Büyük takım olamama diye bahsettiğim sıkıntıyı sonuna kadar çektiğimiz bir maç. Rakibimiz çok açık oynamayınca kontralarla fırsat bulamıyoruz. Rakibi baskı altına alamayınca da pozisyon bulmakta zorlanıyoruz.
21. Hafta - E - vs Frankfurt
Evimizde oynadığımız maçlarda yine rakibi büyük baskı altına alamasak da iyi savunma yapıp rakiplere az pozisyon veriyoruz. (Başka örnekler; vs Bayern, vs Dortmund) Yıldız oyuncularımız da skora katkı yapınca maçları kazanıyoruz. Ama dediğim gibi büyük takım baskısından eser yok.
Avrupa Ligi
1. Eleme Turu 1. Maç - E - vs Marseille
Oynanan futboldan çok sonucun önemli olduğu bir maç oynadık. Çok iyi savunma yaptık ve Lozano'nun şık golüyle gol yemeden tek farklı galibiyeti aldık. Deplasmanda kontralarla gol ve goller bulabilirsek inanıyorum ki tur bizimdir.