Quote Originally Posted by ozanocal View Post
hocam ben farklı olduğunu düşünmüyorum insan ya soğukkanlıdır yada değildir ya saha içinde liderdir yada değildir mental özelliklerinde düşüş olmaz diyorum hala zamanla yükselir yaşlandıkça fiziksel özellikleri düşerken mental özellikleride yükselir ve emekli olucağı zaman mental özellikleri zirvededir şuan oyundayım yani ribery aylardır sakat mental özellikleri haricinde bütün özelliklerinde düşüş var bu arada tartışma platformundayız hocam hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenelim herkesin görüşlerini sunması güzel birşey bence
Sakatlık halinde asıl olarak fiziksel özelliklerde düşüş olur, bunun haricinde mental özelliklerde olmaz diye bir şey yok. Oyuncunun karakteriyle mental özelliklerinin farklı olduğunu belirtti zaten excaliburu.

Bunun yanında, oyuncunun yaşı ilerledikçe mental özelliklerinin geliştiği doğru, bunun sebebi, oyuncunun sınırlı PA değeri vardır, yaş ilerledikçe fiziksel özellikler düşer ve oyuncu bu açılan PA yı mümkün olduğunca mental özellikler ile doldurur. Antrenmanla mental özellikler de geliştirilebilir.