Quote Originally Posted by wladcas View Post
Infantino yine yapmış yapacağını,olur da Zenit'i geçersek diye muhtemel bir Liverpool koymuş bir de 2.tura
Kaçarımız yok yani

Quote Originally Posted by devilshand View Post
neler yapmışız şl de ilk sene de ya
ligin kaçması kötü olmuş sorunu çözmüşsün ama sezon sonunda olunca geç kalmışız
bütçe iyi al de de muhtemelen zenit i yenebiliriz belki ama sonraki turdan sonrasını görebileceğimizi sanmıyorum saygılar
İlk sene biraz ses getirdik Kardeşim benim çok gerçekçisin

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
Bütçe çok iyi gerçekten. Yeni stadyum'da gerekliydi bence, güzel bir hamle olmuş. Hacken seninle birlikte kabuk değiştirip öncü bir kulüp haline geldi hocam, bu takıma yeni bir stad yakışır doğrusu. Altyapı tesislerinin genişletilme çalışmalarının yeniden başlaması da uzun vadede bu bütçeyi ve stad gelirlerini akılcı bir şekilde kullanmaktan geçiyor.

AL'de ise bir sürpriz bekliyordum, Infantino'ya rağmen hala bekliyorum hocam. Zenit'i geçebiliriz, bu taraftar arkanda!
Aynen öyle kardeşim. Bütçe bizim çapımıza göre muazzam Stadyum biraz geç yapılsaydı da belki adımız verilirdi diye içimden geçmiyor değil

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
Ah İnfantino ah mundar etmiş Avrupa'daki güzelim gidişatı ama yine de hiç belli olmaz bir bakmışsın Çeyrek Final'e kalmışız
Ah o saçlarına yandığım ne çekti . Taraftar çeyrek finalde heykelimizi diker nettin kardeşim sen

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Şampiyonlar liginden Alye düşmek güzel olmuş ama hiç iyi bir kura çekememişiz
Teşekkür ederim Ege Kuradan yana şanssızız şimdiye kadar