Kaleciler;
Bu sezon da as kalecimiz Winogrodzki olacak.Diğer 2 kaleci as oyuncumuza bir şey olursa diye kulüpte barınıyor.

Defanslar;
Stoperde Magnusson ve Hove'yi as oynatmayı düşünüyorum ancak hazırlık maçlarından sonra durum daha iyi netlik kazanacaktır.Sağ bekte Nadolski oynayacak,sol bek için ise en ufak bir fikrim dahi yok.Profili kötü olmasına rağmen geçen sezon çok iyi bir performans gösteren Hollevik ile yaşlı kurt Holm forma için kapışacak,iyi olan formayı kapar.

Orta Sahalar;
Orta alanda bir çok kaliteli futbolcuya sahibiz,özellikle göbekte kimi oynatacağıma dair fikrim yok.Geçen sezonki performanslarına güvenerek Sorensen ve Aase'yi tereddütsüz formayı vereceğim ancak beni mahçup ederlerse kolayca kesik yiyebilirler çünkü diğer oyuncularımız da profil açısından gayet kaliteli.Defansif orta sahada ise Feiuch oynayacak.
Kanatlara bakacak olursak geçen sezonki gibi Aarsund ve Dyrstad ile devam edeceğiz,en çok sıkıntıyı bu bölgeden çekeceğiz gibi duruyor bu sezon.İkisine de pek güvenmiyorum.

Forvetler;
Tek forvet oynamamıza rağmen takımda 4 adet kaliteli forvete sahibiz.Bu bölgede kimin oynayacağı tamamen hazırlık maçları ve performansa bağlı,yine iyi oynayan formayı kapar mentalitesiyle hareket edeceğiz.