Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Thomas Partey i bende kullanıyorum Göztepede iyi bir oyuncu ama direk ilk 11de oynatma.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Arnautovic bir maçlık şov yapmış,gece alemlere akar bozar kendini

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Arnatoviçin profilini çok beğendim, partey de sağlam oyuncu. Sattıklarından da sağlam para gelmiş.

Arnautovic ve Partey sağlam transfer olmuş. Sezon sonunda Partey'in profilini tekrar paylaşırsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adam ne ara alıştın ne ara oynadın ne ara 3 attın bir eşyalarını filan yerleştirseydin

Aman yarabbi! Transfer döneminde herşey ne kadarda hızlı gelişmiş öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Thomas Partey i bende kullanıyorum Göztepede iyi bir oyuncu ama direk ilk 11de oynatma.
    İki bir yönlü oyuncu olduğu için rotasyonda çok kilit rol üstlenecektir. Kendini kanıtlarsa ama neden ilk 11 olmasın. Neudecker kanıtladı ve ilk 11.

Teknik özellikler maç, mental özellikler kupa kazandırır.

Bu sözü tuttum
    Saha dışında Mourinho, maç esnasında Benitez, devre arasında ve maç sonunda Fatih Terim oluyorum. Çıkıyo bir şeyler işte.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Arnautovic bir maçlık şov yapmış,gece alemlere akar bozar kendini
    Tüm takım alemlere akmış heralde Dortmund'u ağlatan takım ertesi maçta Augsburg'a karşı dağıldı.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Arnatoviçin profilini çok beğendim, partey de sağlam oyuncu. Sattıklarından da sağlam para gelmiş.
    Rajkovic'i de satardım da PSG 2,1 Milyon Euro teklif etti. Şaka gibi. Paracıyım biraz.

Arnautovic'in mental özellikleri biraz daha iyi olsa dünya yıldızı olur. Kanat oyuncusu için gereken tüm özelliklere sahip gibi görünüyor. Hem sağda hem solda oynar.

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Arnautovic ve Partey sağlam transfer olmuş. Sezon sonunda Partey'in profilini tekrar paylaşırsan sevinirim
    Partey şu an 24 yaşında daha çok gelişeceğini zannetmiyorum ama tabii ki paylaşırım.

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    adam ne ara alıştın ne ara oynadın ne ara 3 attın bir eşyalarını filan yerleştirseydin
    Arnautovic'i böyle görünce sonraki FM kariyerime karar verdim bile.

Quote Originally Posted by Lipton View Post
    Aman yarabbi! Transfer döneminde herşey ne kadarda hızlı gelişmiş öyle.
    Aslında duruma biraz da hazırlıklıydım, Driussi'yi her türlü gönderecektim ve Fossum'u uzun süredir takip eden kulüpler vardı. Real Madrid'in teklif yapmasını beklemiyordum ama adamlar yatırdı parayı aldı.

Claassen'i ilk 11'e, diğer oyuncuları yedek olarak transfer ettik. Son güne kadar en doğru tercihi yapmak için bol bol araştırma yaptırdım gözlemcilere. Partey ve Arnautovic daha çok yedek oyuncu olarak transfer edildikleri için ucuz olmaları en büyük etkendi transferlerinde. Ve tabii ki 1-2 sezon içerisinde bize kar sağlayacak oyuncular olmasına özen gösterdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk yarı muhteşem geçmiş. Bu performansı ikinci yarıya yayarsak şampiyonluk bizimdir.

Teknik özellikler maç mental özellikler kupa kazandırır sözü de hoş.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

O kariyeri de 16.3le görürüz herhalde 4gozle bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

şu kariyere girip futbolculara bakıyorum sonra gidip kendi oyuncularıma bakıyorum zulme bak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    İlk yarı muhteşem geçmiş. Bu performansı ikinci yarıya yayarsak şampiyonluk bizimdir.

Teknik özellikler maç mental özellikler kupa kazandırır sözü de hoş.
    Teşekkür ederim. Şu an bir sıkıntımız var; Büyük takım olduk gibi ama büyük takım gibi oynayamıyoruz. Güçlü rakiplere karşı stratejimiz işliyor ama daha zayıf rakiplere karşı kesinlikle zorlanıyoruz.

O kariyeri de 16.3le görürüz herhalde 4gozle bekliyorum
    Okulun ikinci dönemi Beton, Çelik gibi dersler alacağım. Onlardan fırsat olursa kesinlikle bu kariyer bitince başka bir kariyer yapmayı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    şu kariyere girip futbolculara bakıyorum sonra gidip kendi oyuncularıma bakıyorum zulme bak
    İskandinav, iskandinav diye tutturmasaydın sen de be Diaz.

Biliyorsunuzdur turnuva başladı. Biraz turnuvaya hazırlık biraz başka işler derken kariyer biraz geri kaldı. Gecikme için özür diliyorum. Turnuvada beni takip etmek isteyen olursa da F grubundayım, bilginize.

Bundesliga

20. Hafta - D - vs Augsburg

Büyük takım olamama diye bahsettiğim sıkıntıyı sonuna kadar çektiğimiz bir maç. Rakibimiz çok açık oynamayınca kontralarla fırsat bulamıyoruz. Rakibi baskı altına alamayınca da pozisyon bulmakta zorlanıyoruz.

21. Hafta - E - vs Frankfurt

Evimizde oynadığımız maçlarda yine rakibi büyük baskı altına alamasak da iyi savunma yapıp rakiplere az pozisyon veriyoruz. (Başka örnekler; vs Bayern, vs Dortmund) Yıldız oyuncularımız da skora katkı yapınca maçları kazanıyoruz. Ama dediğim gibi büyük takım baskısından eser yok.

Avrupa Ligi

1. Eleme Turu 1. Maç - E - vs Marseille

Oynanan futboldan çok sonucun önemli olduğu bir maç oynadık. Çok iyi savunma yaptık ve Lozano'nun şık golüyle gol yemeden tek farklı galibiyeti aldık. Deplasmanda kontralarla gol ve goller bulabilirsek inanıyorum ki tur bizimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1 tökezleme harici standart bir güncelleme olmuş
    ama kötü şeylerin habercisi olan bir güncelleme değildir umarım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 tökezleme harici standart bir güncelleme olmuş
    ama kötü şeylerin habercisi olan bir güncelleme değildir umarım
    Güncellemeden sonra İstanbul'a gittim. 3 Günü İstanbul'da geçirdikten sonra Ankara'ya dönüşte ders kayıtları ve aynı zamanda terör saldırısı derken buradan biraz uzak kaldım ve kariyere odaklanmakta çok zorluk çektim.

Özür dilerim. Ve iyi bir haber vereyim...

Avrupa Ligi 1. Eleme Turu - D - vs Marsilya

Sonraki turda Palermo takımı ile eşleştik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dün gece güncelleme gelecekti ama ışıklar birkaç kez gidip geldi, sanırım patlama sonrası ve olası patlamalarla ilgi bir önlem alınmaya çalışılıyor. İki gecedir yaşıyoruz bu durumu.

Bu nedenle şimdi, bir güncelleme geliyor. Biraz hızlanma amacıyla detayı düşürüyoruz.

Bundesliga : 22. Hafta - 25. Hafta

Freiburg maçını saymazsak en büyük derdimiz gol bulmak. Werner ve Emenike formsuz bir dönem geçiriyorlar. Defansif anlamda güzel işler yapsak da aradığımız golleri bulamıyoruz. Puan kayıplarına rağmen Bayern de puan kaybetmeye devam edince liderlikten kopmadık.

Avrupa Ligi 2. Eleme Turu 1. Maç - E - vs Palermo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süper genç yeteneklerimizden Murat Koçak da kendini iyi geliştiriyor. Elimden geldiğince as takımda forma şansı veriyorum. Takımda efsane olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi 2. Eleme Turu 2. Maç - D - vs Palermo

Maç öncesinde dikkatimi çeken şey rakibimizin evimizdeki maçta beş defans oyuncusu ve tek forvet ile oynamışken bu maça çift forvet ve dört defans oyunsuyula maça çıkacak olması oldu. Kanatları bolca kullanacağımız bir kontraatak stratejisi belirledim. Aradığımız net fırsatları bulsak da rakip kaleci ilk maçtaki gibi harika oynadı. Rajkovic de çok iyiydi ve 120 dakikaya bir gol bile sığmayınca maç penaltılara gitti. Oyuncularımız penaltılarda 5'te 5 yapıp Rajko da bir penaltı kurtarınca Çeyrek Finale yükseldik.

Çeyrek Final'deki rakibimiz ise güçlü İspanyol ekibi Sevilla oldu.

Turu atlayabilirsek yarı finalde Lyon - Benfica eşleşmesinin galibi ile eşleşeceğiz.

Önümüzdeki maç derbi var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga 26. Hafta - Allianz Arena - Münchner Derbisi

Zaten maçtan önceki hedefimiz maçı kaybetmeyip Bayern'in puan tablosunda öne geçmemesini sağlamaktı. Çok güzel bir organizasyonla öne geçtik ama duran toptan bir gol yedik. Kırmızı karta kadar kontralarla fırsat bulabilir gibi görünüyorduk ama on kişi kaldıktan sonra topu Bayern'e verip kaleyi kapattık. Beraberlik güzel bir sonuç, kanat oyuncularımız dışında performanstan da son derece memnunum.

Hatırlatmakta fayda var, Bayern'i ilk yarıdaki maçta 2 - 0 mağlup etmiştik. Geçen sezon ise Bayern'e karşı bir kere beraberlik bir kere de mağlubiyet almıştık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga 27. Hafta - E - vs Schalke 04

Bayern'in Dortmund deplasmanına gideceği haftada çok kritik ve zorlu geçmesini beklediğim bir maç oynadık. Partey ve Arnautovic kendini aşınca ve aradığımız güzel kontraları bulunca istediğimiz sonuca ulaşmak çok da zor olmadı. Bayern'de Dortmund'da 3 puan bırakınca puan farkı 4'e çıktı ve şampiyonluk umutlarımız arttı.

Puan Durumu:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

hocam bir şey itiraf edicem gerçekten çok sağlam bir takımınız var ve buralara kadar gelmesi de büyük başarı.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ligde puan kaybı yapmamamız gerekiyor 4 puan var ayağımız kayabilir. AL çeyrek final iyi fakat sevilla nasıl acaba potansiyeli yoktur umarım bizi eleyecek kadar
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

parteyi oynatma dedik adam maçın adamı olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    hocam bir şey itiraf edicem gerçekten çok sağlam bir takımınız var ve buralara kadar gelmesi de büyük başarı.
    Teşekkür ederim. Ben de bir şey itiraf edeyim; Tüm maçlara korkarak başlıyorum ama bir şekilde bir yolunu bulup gol yemiyoruz ya da az gol yiyoruz.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Ligde puan kaybı yapmamamız gerekiyor 4 puan var ayağımız kayabilir. AL çeyrek final iyi fakat sevilla nasıl acaba potansiyeli yoktur umarım bizi eleyecek kadar
    Şu an teknik direktörleri yok. Ligde ne kötü ne de iyi gidiyorlar diyemem, 6.lar ama 5. ile aralarında 6 puan var, ayrıca Avrupa Ligi apayrı bir kulvar.

parteyi oynatma dedik adam maçın adamı olmuş
    Önceki maçlarında kötüydü zaten, Klaasen'i Sevilla'ya saklamak için oynatmıştım ama adam 3 gol yarattı.

Sevilla maçına kimi kimden saklıyormuşum diye düşünüp oynatacağım Partey'i, orada da iyi oynarsa Christensen'in pabucu dama artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Maç - E - vs Sevilla

Hücumda çok iyi oynadık. Çok yaratıcıydık ve çok pozisyon bulduk. Üç gol attık ama rakip kaleci devleşmeseydi daha fazla atardık. Defansif anlamda ise orta sahada yaptığımız pas hataları yaktı bizi. Avantajlı bir skor elde edemedik ama Sevilla'nın çok güçlü bir defansı yok ve deplasmanda kontralardan atacağımız goller işi bizim lehimize çevirebilir.

19 Yaş Altı Güncellemesi

Gençlerimiz geçen sezonun şampiyonu olarak UEFA Genç Ligi'ne katıldı ve Çeyrek Final'e kadar ilerledikten sonra Real Madrid U19'a karşı elendiler. Ligde ise geçen sezon gibi iyiler, liderler ama geçen sezonki kadar rahat değiller. U19 takımımızın üst takımlara yükselen ve kiraya gönderilen oyuncular nedeniyle güç kaybettiğini belirtmekte fayda görüyorum.

-

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İlk maç için avantajlı bir skor elde edemedik ama bu sene bir final görürüz gibi

Ligde aldığımız sonuçlar çok iyi, puan farkı 4'e çıkmış, umarım bu şekilde korursun hocam. AL'de ise gidişat harika, Sevilla maçında da umudumuzu kaybetmeyelim, deplasmanda işleri kendi lehimize çevirebiliriz, başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk maç için avantajlı bir skor elde edemedik ama bu sene bir final görürüz gibi
    Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Ligde aldığımız sonuçlar çok iyi, puan farkı 4'e çıkmış, umarım bu şekilde korursun hocam. AL'de ise gidişat harika, Sevilla maçında da umudumuzu kaybetmeyelim, deplasmanda işleri kendi lehimize çevirebiliriz, başarılar.
    Tam olması gereken gibi oynadık. Fakat bir şey eksikti. Kaleyi bulan bir şut bile çekemedik.

Avrupa Ligi Çeyrek Finali 2. Maç - D - vs Sevilla

Kaleyi bulan şut çekemezsen kazanamazsın. Bu kadar basit.

Üzüldük ama dünyanın sonu değil. Tüm gücümüzle lige asılacağız. Zorlu maçlar var. Avantajı korumamız lazım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok kötü geçmiş maç bizim için.Elenmek kötü ama bu şekilde olmamalıydı ama sıkıntı yok daha güçlü geliriz

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

10 şut 0 kaleyi bulan. O maçta oyunculara kayardım. Bu yüzden elenmek bizi üzdü ama seneye kupayı alırsak
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çeyrek final iyidir yine de. Ligde şampiyonluğu alırsak güzel bir sezon olacak.
    TariboWest

Yenilmeden elenmek üzücü olsa gerek ancak ligde şampiyon olup bunu unutturalım hocam.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri