Beşiktaş'la 4 sezon geçirdim, kimi alıp satmak istemesem satmak zorunda kaldım. Zivkovic ve Hirving Lozano'yu çok ucuza alıp çok ucuza satmak zorunda kaldım, niye mi oyuncular sözleşmelerinde serbest kalma maddesi istedi, yükseltmek için elimden geleni yaptım bu maddeyi veya kaldırmak, ama nafile. Zivkovic'i 600 bin euroya alıp 19.5 milyon euroya Lozano'yu da 2.3 m.ye alıp 26.5 m.ye satmak zorunda kaldım. 2 sezondur Roma'dayım 80 m. euro transfer bütçem var, ama astronomik transfer yapmak bana saçma geliyor, bir forvete 80-100 m vereceksem sezonda 50-60 atması lazım benim için en az, keza imza parası, temsilci parası, yıllık ücret vs. ohoo, bi kere Depay'ı almaya kalktım 80 m Man UTD verdim, Depay benden yıllık 25 m euro isteyince güle güle dedim, İngiliz Liginde yıllık oyuncu maaşları çok uçuk gelen de en az 2 katını istiyor. Ivan Cavalero'yu da niye maksat yüksek bütçeli, Dünya Çapı sayılan bi oyuncu alim de takım çoşar belki, formadan falan para kazanırım diye aldıydım. Zaten oyunda oyuncu fiyatları uçuk, üstüne yıllık maaş falan çok abartıyorlar. Aynısını ben isteyince ya oyuncu sorun çıkarıyor ya da vermiyorlar.