Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
zügürtlük bir tek türkiye liginde var zaten.
Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
+İsveç
Almanya'ya gelin dostlar, hayat pahalı ama para bol.

Transfer Güncellemesi

Temmuz Ayında Kasayı Doldurduk

Kırmızıyla işaretlediğim oyuncular dışındaki oyuncular as takımda forma şansı bulması imkansız olan arkadaşlardı. Buna rağmen bu oyunculardan iyi bir gelir elde ettik. İşaretlenen oyuncuların transferlerini kısaca yorumlayacağım.

Alvaro Dominguez: Geçen sezon güzel maçlar geçirmiş de olsa sezon sonu gözden düştü, daha iyi bir stoper alma planım olduğu için sattık.

Marko Arnautovic:
Geçen sezon devre arasının flaş transferi olmuştu. Performansından da son derece memnundum. Fakat kanatlarda şans vermeyi düşündüğüm Gribbin'in ve Teixeira'nın takıma gelmesiyle rotasyonda bile forma şansı bulması zorlaştı. ( O zaman Lozano'nun gitme ihtimali bile aklımda yoktu.) Bu nedenle güzel bir gelir elde ederek yolladık. Kendisini çok sevmiştim oysa.

Lasse Vigen Christensen:
Geçen sezon çok güzel maçlar oynadı ama bir türlü birinci tercihim olmayı başaramadı. Bayern ile Dortmund izliyordu ve Dortmund Serbest Kalma Maddesini aktif ederek transferi tamamladı.

Hirving Lozano:
Geçen sezon şampiyonlukta büyük payı vardı. Onu kesinlikle satmak istemiyordum ama Juventus 30 Milyon Euro verdi, ben 90 Milyon Euro istedim onlar ise 75 Milyon Euro verdi, maalesef henüz böyle teklifleri reddedebilecek bir takım değiliz. Kendisine kapımızın her zaman açık olduğunu belirttik.

Großkreutz bir çok mevkide oynayabiliyor ve bu sezon özellikle sağ bekte rotasyon oyuncusu olarak bolca şans bulacaktır.

Benatia ise defanstaki yeni generalimiz olacak. Ezeli rakibimizden çok ucuza aldığımızı düşünüyorum.

Şimdilik transferde çok acele etmiyoruz. Paramız var ama doğru transferleri yapabilmek için doğru zamanı kolluyoruz. Sağ Kanada kesinlikle bir transfer gelecek. Orta saha ve sol beke de transfer olası. Önemli ayrılıklar olması durumunda başka mevkilere de transfer gerekebilir. Ayrıca transfer önerilerine de açığım.

Werner ve Cancelo'ya ciddi teklifler vardı ama Werner'le yeni sözleşme imzaladık, Cancelo ise şimdilik kalmaya ikna olmuş görünüyor.

19. Kevin Großkreutz

5. Medhi Benatia